Пускат еднодневните билети за рок феста в Каварна

Еднодневните билети за рокфеста в Каварна най-после ще бъдат пуснати в продажба. Досега верните рок фенове можеха да се сдобият само с билетите на стойност 100 лева, но гарантиращи достъп на всички концерти от програмата.

Ценните хартийки, които ще ни намерят място в най-горещите рок вечери в края на месец юни започват да се продават след 7 май и ще са на цена от 55 лева, съобщиха организаторите. С този билет ще може да се посети само един от фестивалните дни по избор. Еднодневните билети могат да се купят от касите на билетен център НДК или в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg.

Новината, че Anthrax отмениха участието си в рок феста, не бива да разочарова феновете, тъй като на тяхно място ще свирят немската power metal банда EDGUY, които забиха подобаващо у нас в края на 2007г. В Каварна те ще представят новия си албум "Tinnitus Sanctus", който излезе на пазара през месец март тази година.

Отпадането на Anthrax от фестивала е поради факта, че бaндата и оборудването й няма да успеят да пристигнат на време в България, след участие предишната вечер в Амстердам.

Другото достойно попълнение към тазгодишния Калиакра Рок Фест – на мястото на Neаl Morse ще видим култовата американска банда CYNIC,  които се събраха след 13 годишна раздяла (през 2007). Те тръгнаха на турне преди броени дни и също ще представят последния си албум "Traced in Air" от 2008г.

***

Още информация за феста:

Scorpions идват за Калиакра рок фест

Сподели в: