Пускат еднодневните билети за Калиакра Рок фест ` 2008

От 23 май 2008 г. пускат в продажба билетите за отделните дни на Калиакра рок Фест` 2008. Той традиционно ще се проведе в Каварана от 5 до 7 юли 2008 г.

Истинските фенове на рока ще могат да си закупят еднодневен билет за отделните дни на фестивала по избор от касите на Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената му е 50 лева. На същите места  могат да се закупят и тридневни билети (общ билет за трите фестивални дни) – с цена 90 лева.

Организаторите на Калиакра Рок Фест 2008 г. – Община Каварана и Жокер медиа за трета поредна година в рамките на три дни  ще срещнат на едно място едни от най-големите имена от Световната рок сцена. На 5 юли 2008 г. Калиакра Рок Фест ще бъде открит както подобава – по кралски, от Кралете на метъла – Manowar. На 6 юли 2008 г. следва тежък грим и невероятно шоу от бащата на шок рока Alice Cooper. Финалът на 7 юли 2008 г. и тази година обещава да бъде запомнящ се, с безмилостните траш метъли от Slayer и шведите от In Flames. Най-продаваната група на световния лейбъл Nuclear Blast –  In Flames, които са познати у нас, ще стъпят за първи път на българска земя, за да открият последния ден на Калиакра Рок Фест` 2008. Ще ги последват титаните от Slayer, които вече са показали класата си в София през 2002 г. В Каварна те идват с две спечелени Grammy-та зад гърба си, последното от които е от февруари тази година,  за "най-добро метъл изпълнение” за песента "The Final Six" от лимитираното издание на последния им албум "Christ Illusion”.

Сподели в: