Пускат допълнително билети за представленията на Цирк дю Солей в София

От днес 31.01.2012г. се пускат допълнително количество билети за представленията на световно известния Цирк дю Солей в София.

Във връзка с изключителния интерес към представленията на Цирк дю Солей от 3 до 5 февруари в София и почти напълно разпродадените спектакли, след разрешение на мениджмънта, от днес се пускат допълнително количество билети от трите най-ниски ценови категории.

Билети ще бъдат пуснати за всички представления. Цените ще са на цени от 40, 55 и 70 лева за всяко едно от представленията. Спектакълът в София може да бъде видян на 3 февруари от 20.00 ч., на 4 февруари от 16.00 ч. и 20.00 ч., на 5 февруари от 14.00 ч. и 18.00 часа.

В представлението Saltimbanco, което ще бъде представено в София участва и българската акробатка Гълабина Каменова. Публиката ще я види в ролята на Роуз Бонбон.

Оргаризаторите отново напомнят, че снимането по време на спектаклите с фотоапарати, мобилни телефони и камери е абсолютно забранено! Изискаването е на самия Цирк дю Солей и се налага заради безопасността на артистите. Те изпълняват изключително опастни и изискващи пълна концентрация номера и снимането може да повлияе на представянето им.

Посетителите могат да използват паркинга на залата, който е даден под наем на трета страна, независима от организатора. Цената за парк място по време на събитие, провеждащо се в зала Арена Армеец е 3 лева.

Билети за спектаклите могат да бъдат за купени от:
• касата на Тикетпро в билетен център НДК
• касата на „Арена Армеец София”
• касите на Тикетпро България и неговите партньори

Още по темата:

"Цирк дьо Солей" идва в България с най-новото си представление „Saltimbanco”

Спектакълът Saltimbanco на Cirque de Soleil с музика на живо на представленията в София

Сподели в: