Пускат допълнителни 200 билета за фен зоната на концерта на SLASH

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Слаш в София, от днес (30 януари) организаторите на шоуто М.Е.Мюзик пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната. Това е секторът, разположен най-близо до сцената, който беше напълно разпродаден за броени дни при първоначалното пускане на билетите в продажба. Цената на допълнителните 200 билета остава непроменена – 80 лева.

Напомняме, че шоуто на големият китарист Слаш ще се състои на 4 февруари (понеделник) в столичната зала Фестивална. Той пристига за своя първи концерт в България заедно със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Шоуто обещава да бъде грандиозно и ще представлява истински триумф на добрия качествен рок! След десетки супер успешни концерти в Америка, от утре – 31 януари, Слаш отново тръгва на турне. В близките два месеца то ще премине през цяла Европа, а България е втората дата от картата на гастрола на Стария континент.

Слаш лично обещава шоуто му в София да продължи най-малко 2 часа, през които заедно със своите музиканти ще изпълни парчета от най-новия си солов албум “Apocalyptic Love” (Roadrunner/Орфей Мюзик), както и много от любимите на всички фенове суперхитове от периода му с Guns’n’Roses.

Преди големите хедлайнери на сцената в зала Фестивална ще се качат момчетата от българската банда Alley Sin, лично одобрени от Слаш да подгряват шоуто му у нас.

Билети за концерта на 4 февруари могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Сподели в: