Пускат допълнителни билети за концерта на Лени Кравиц

Още билети за концерта на Лени Кравиц в София на 27 юли ще бъдат пуснати в продажба от днес. Големият интерес към шоуто на световноизвестния рокер накара организаторите да прибегнат към тази крачка.

Билетите с цена 50 лева ще са за правостоящи на терена на стадион “Академик”, където в неделя ще наблюдаваме 100 процентово рок-шоу с марката на Лени Кравиц.

След съпорта на група Остава, които ще стъпят на сцената минути след 20 часа, световната звезда ще поеме нещата в свои ръце, преметнал китара през рамо. Част от пространството на сцената ще бъде заето от огромен роял, зад който, разбира се, по време на шоуто ще седне и самият Лени Кравиц. Напомняйки ни, че е време за Любовна революция с новия “It’s Time for A Love Revolution”, шоколадовото момче на рока ще изпълни за първи път пред българска публика световните си хитове, донесли му  четири награди Грами. Рок идолът ще поднесе своите любовни послания чрез струните на китарата и сърцето си, без да се използват пиро ефекти по време на концерта.

Допълнителните билети за терена, ще се продават в Билетния център на НДК, в мрежата на Ticketstream.bgс та цена 50 лева. В неделя – 27 юли, те ще се продават и на място (на стадиона) с цена 60 лева.

Сподели в: