Пускат допълнителни билети за концерта на ZAZ в НДК

На 30 май 2012 г. Зала 1 на НДК може и да се окаже тясна за хилядите фенове на френската изпълнителка ZAZ в България. Билетите за едно от най-очакваните събития от музикалния календар на София стремглаво намаляват, затова до края на седмицата организаторите ще пуснат в продажба допълнително количество пропуски за концерта на втори балкон на залата. Местата за продажба остават същите – мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg) и билетния център на НДК.

За щастие, Teren Music предлагат на публиката и алтернативи за присъствие на събитието. От понеделник, 07 май в продължение на една седмица, организаторите ще търсят най-подходящия френскоговорящ фен от столицата, който с охота да поеме ролята на гид на пленителната французойка и бандата ѝ по време на престоя им в България. „Това съвсем не е лека работа”, споделиха организаторите, „Човекът, на който възложим задачата, ще трябва не само да познава отлично София, да говори френски и да умее да ги забавлява, но по-важно, ще се налага стриктно да следи за изпълнението на програмата на музикантите – от пристигането им в България до тяхното заминаване. Освен това, ще е хубаво да има отговор за почти всеки техен въпрос или желание. Присъствието му на концерта, както и на случващото се в бекстейджа, ще бъде задължително”.

Всички желаещи да се пробват с тази нелека задача, могат да посетат страницата на Teren Music във Facebook или официалният им сайт, откъдето ще научат и условията за краткия конкурс.

Изненадите за феновете на ZAZ не спират дотук. Организаторите обещават още възможности за специални покани за събитието, като всички те ще бъдат своевременно обявявани в близките две седмици.

Още по темата:

Наближава концертът на очарователната изпълнителка ZAZ в София

Френската изпълнителка ZAZ с концерт в България на 30 май

Сподели в: