Пускат в продажба комбинирани билети за Scorpions

От днес, 17 септември, в продажба се пускат комбинирани билети за концерта на Scorpions на 9 октомври на стадион Академик – Плиска (до БАН).

Комбинираните билети ще включват вход за събитието и нощувка в парк хотел „Витоша“.

Промоцията е провокирана от постоянни обаждания от страна на фенове извън столицата, търсещи възможности за настаняване за нощта след концерта, разясниха организаторите от АРТ БГ.

Комбинираните билети могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на Eventim.bg в допълнителни ценови категории както следва:

 – фен зона, единична стая – цена 130 лв.
 – фен зона, двойна стая – цена 236 лв.(важи за 2 човека + нощувка за 2-ма)
 – правостоящи, единична стая – цена 94 лв.
 – правостоящи, двойна стая – цена 164 лв.(важи за 2 човека + нощувка за 2-ма)
 – седящи, единична стая – цена 109 лв.
 – седящи, двойна стая – цена 194 лв.(важи за 2 човека + нощувка за 2-ма)
 – ВИП, единична стая –  184 лв.
 – ВИП, двойна стая – 344 лв. (важи за 2 човека + нощувка за 2-ма)

Комбинираните билети ще важат единствено заедно със специален ваучер, необходим за регистрация в хотела. Ваучерът ще може да бъде получаван от притежателите на комбинирания билет от офиса на Eventim на бул. „Никола Вапцаров“ 10.

Междувременно довършителните дейности на стадион Академик-Плиска (до БАН) преди рок събитието на есента текат с пълна сила, за да посрещнат подобаващо световноизвестните си гости от Scorpions. Именно от сцената на стадион Академик-Плиска (до БАН) Клаус Майне и компания ще се сбогуват с многохилядната си българска публика с най-емблематичните си парчета, както и с песни от последния им албум „Sting in the Tail“, издаден у нас от Вирджиния Рекърдс.

За улеснение на феновете на Scorpions и в интерес на нормалния пропускателен режим през целия ден на събитието в района на стадион „Академик-Плиска“ (до БАН) любезни служители на Live Performance ще упътват към входовете на стадиона. Ще бъдат поставени и задължителни указателни табели.

Сподели в: