Пускат в продажба еднодневните билети за Каварна рок фест 2011

Еднодневните билети за Каварна рок фест 2011 влизат в продажба от днес (10 юни 2011). Пропуските ще са на цена от 40 лева за ден и могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Eventim.
 
Тридневни билети за феста могат да бъдат закупени в тръговската мрежа на цена от 90 лева.
 
Организаторите предупреждават, че на място билетите ще бъдат по 50 лева за един ден и по 100 лева за трите дни на крайморския метъл форум.

Ето и разпределeнието на групите по дни досега :
15 юли
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Tiamat

17 юли
Arch Enemy
Moonspell
Suicidal Angels

Предстоят да бъдат обявени и останалите участници в Каварна рок фест 2011.

През месец май се проведе първата игра за спечелване на тридневен билет, след която 10 късметлии от цялата страна ще могат да гледат любимите си групи безплатно. Съвсем скоро ще бъде обявена още една подобна игра на официалната страница на събитието в най-популярната социална мрежа.

Традиционният рок фестивал ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. В рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.
 
Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите “signing sessions” с групите, Каварна рок фест ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.

Вижте още:
Katatonia ще свирят в първия ден на Каварна рок фест 2011
Opeth и Katatonia ще забият на Каварна рок фест 2011
Paradise Lost и Tiamat ще свирят в Каварна

Сподели в: