Пускат билети по 55 лв. в трибуната на Академик за Лени Кравиц

Носителят на четири награди Грами, който пристига в България на 27 юли , направи повече от успешнен дебют под престижното 4-то място в класацията на  Billboard Top 200 Album chart с последния си албум „It’s Time For A Love Revolution”(EMI/Анимато мюзик). Престижното музикално списание Ролинг Стоун  определи албума  като: ” най-добрият, който Лени някога е правил ….”.  Че е „най-добрият”, говореха и препълнените зали за концертите на рок звездата в големите Европейски столици, където албумът беше представен от началото на месеца, а билетите за съответните дати бяха предварително напълно разпродадени.

Мястото и датата за концерта на Лени Кравиц в България – 27 юли на стадион Академик, от доста време фигурира на официалната страница на звездата (www.lennykravitz.com), и е поместена в графика на предстоящото му Световно турне.Това подчертават организаторите на грандиозното събитие от Жокер Медиа, по повод наверни слухове витаещи в пространството. В края на миналата седмица дори беше обявена дата за концерт на звездата в Македонската столица Скопие на 3-ти август тази година.

Билетите за любовната революция с марка Лени Кравиц и дата 27 юли в София, са с цена 50 лв.за терена. От няколко дни в продажба са пуснати и 6000 седящи места в трибуната на стадион Академик с цена 55лв. Организаторите напомнят, че в деня на концерта всички билети, независимо от местоположението ще бъдат по 60лв. Местата, на които все още можете да ги намерите са Билетния център на НДК и в мрежата на  Ticketstream.bg

Сподели в: