Психотрилърът ,,Както горе, така и долу” разкрива какво се крие под романтичния Париж

На 12 септември излиза по кината ,,Както горе, така и долу” – един филм за непозната част от Париж. Зловещи катакомби, превърнати в гробници преди векове, са заровени на 110 метра под улиците на романтичния град и от години предизвикват интереса на археолози и историци.

Изградени през 1785 г. като най-големия масов гроб в света, тристате километра виещи се парижки катакомби, са се превърнали във вечен дом на 6 милиона души. Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите. Едно приключение в света на лудостта и ужаса, ,,Както горе, така и долу” се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбоко пазени демони, които преследват всеки от нас.

Гаранцията за качествен психотрилър и много зловещи моменти идва и от режисьорското дуо Дрю и Джон Ерик Доудъл – братята, създали редица ужаси, сред които „Карантина“ и „Дявол“. В главните роли ще видим Бен Фелдман, Едуин Ходж, Пердита Уикс и др.

Прочетете още:
Бляскава премиера на ,,Костенурките нинджа" в Лос Анжелис

По кината тръгва приключенският екшън „Пазители на Галактиката“

Сподели в: