Промяна в концерта на Насекомикс в Пловдив

Концертът на Насекомикс на 22 май в Пловдив ще бъде в клуб Сохо, а не както беше обявен първоначално – на сцената на Драматичен театър. Промяната се налага по независещи от групата причини. Началният час на концерта е 20 ч.
   
Театралното турне на Насекомикс започна на 9 май с концерт във Варна, като досега групата имаше изяви във Велико Търново, Бургас и Русе.
Рони, Мишо, Жоро и Санди свирят песните от нашумелия албум „Adam’s Bushes Eva’s Deep” както и нови, все още неиздадени парчета. Групата смело смесва стилове и зарежда публиката с нови усещания. Всеки концерт на Насекомикс се превръща в различен, задушевен спектакъл.
   
Ключов момент в турнето са песните, които музикантите посвещават на всеки град, в който свирят. Парчето „Шест и половина сутринта” беше подаръкът за варненци, а феновете във Велико Търново чуха специално изпълнение на „Панелна песен”.
   
Песента, която вдигна на крака зрителите в Бургас, беше „Тину-нину Пипе”. На публиката в Русе бе посветена магичната „Comfort me”.
Сцената на Модерен театър, София, е последната, която ще приюти Насекомикс в рамките на пролетното им турне. Заключителният концерт е на 25 май, вторник.

Сподели в: