Промяната винаги е възможна

Новата наука за постигане на личен успех

Това е книга, посветена на промените, които всеки от нас би искал да направи в определени моменти от живота си. Това най-често са корекции в поведението ни, които ни помагат да постигнем определени цели: възстановяване на хармонията в личните взаимоотношения, израстване в кариерата, сваляне на излишните килограми, отказване от цигарите, постигане на финансова стабилност и др.

Твърде често обаче не съумяваме да постигнем тези цели, отказваме се някъде по пътя към тях и се връщаме към живота, от който се опитваме да се освободим. В такива моменти обикновено решаваме, че не ни достига воля. Но така ли е наистина?

За авторите

Кери Патерсън, Джоузеф Грени, Дейвид Максфийлд, Рон Макмилън и Ал Суицлър са изследователи с над трийсетгодишен опит, който е станал основа не само на книгите им, но и на награждавани програми за личностна промяна и корпоративен тренинг. До момента те са обучили повече от 600 000 служители в над 300 от най-продуктивните компании, съставящи престижната класация Fortune 500. Основаната от тях компания за фирмени обучения VitalSmarts е определяна като една от най-бързо развиващите се в САЩ през последните шест години.

ИК "Хермес"

Корична цена: 12,95 лв.

Сподели в: