Промоционални цени на билети в Театър "Българска армия"

Театър "Българска армия" отбелязва Международния ден на театър – 27 март с промоционални цени на билетите за някои представления. Можете да купите билети по 7 лв. за представленията в афиша на Театъра за април.

В края на тази седмица, световната културна общност ще отбележи Международния ден на театъра. Датата не е избрана случайно. На 27 март през 1961 година в Париж е открит първият сезон на Театъра на нациите.

Театър „Българска армия” ще отбележи 27 март с многократно награждавания у нас и в чужбина спектакъл "Йерма" по Ф. Г. Лорка, режисиран от Диана Добрева.

Изборът на ТБА да сподели празника си с гостите, приятелите и зрителите си с този спектакъл не е случаен, защото „Йерма” среща таланта и страстта на три поколения актьори – звезди в една от най-трагичните истории за любов, която световната драматургия познава.  Резултатът е изумителен – спектакъл, който стиска за гърлото, спира ударите на сърцето, изтръгва въздишки и предизвиква на дуел мисълта.

На 27 март, от 19 ч.

Радина КЪРДЖИЛОВА, Веселин АНЧЕВ, Мимоза БАЗОВА,
Гергана ДАНДАНОВА, Стефка ЯНОРОВА, Георги КЪРКЕЛАНОВ,
Тигран ТОРОСЯН, Борислава КОСТАДИНОВА, Лили СУЧЕВА,
Милен МИЛАНОВ и Диана СПАСОВА

– определят среща на почитателите си на сцената на  Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” в „Йерма” под завладяващия акомпанимент на специално създадената от Петя Диманова авторска музика и в спиращите дъха костюми и сценография на Нина Пашова.

Международният ден на театъра е и повод всички билети да бъдат на цена от 7 лв. от 24 до 29 март. Важно уточнение: Промоционалните цени не важат за гостуващите представления: "Агенти", "Пиеса 27", "Възгледите на един учител за народното творчество", "Камен Донев и Оркестърчи", "Възгледите на един учител за всеобщата просвета", "Казаларската царица"

                                       

Сподели в: