Промоционалните билети за концерта на Деф Лепърд и Уайтснейк свършиха

Истински рекорд в билетните продажби за концерта на британските рок великани Деф Лепърд и Уайтснейк беше реализиран тази сутрин! Всички 2000 билета на промоционална цена от 25 лева бяха разпродадени само един час след пускането им в касите на Тикетпро!

Концертът ще се състои на столичния стадион Академик на 4 юли и е част от седмото издание на най-мащабния музикален фестивал в България Арена Музика 2008.

За да се осигури еднакъв достъп на всички фенове до ценните билети, те бяха пуснати за продажба едновременно в 45 каси в цялата страна, сред които рекламните офиси на Вестникарска Група България, веригата магазини Пикадили, офисите на Usit Colours, туристическа агенция Евротурс и Ориндж Център. Още в 8:00 ч. тази сутрин са регистрирани рекордни посещения на уебсайта за онлайн продажби www.ticketpro.bg. Само за 30 минути са продадени близо 1000 електронни билета!

Все още има билети за концерта на цени от 30 до 50 лева, но техните количества също са ограничени.

Огромният интерес към концерта беше съвсем очакван предвид изключителната популярнист на групите, които ще излязат на сцената на 4 юли.  Деф Лепърд и Уайтснейк ще взривят публиката с мощен рок заряд и най-силните си хитове, любими на поколения фенове!

Сподели в: