"Пролетен бал на цветята" в София

Началото на пролетта идва на 20-ти март в столичната галерия „Снежана“. В неделя, 20 март, от 16 часа, там ще бъде играно представлението „Мини театър на лъжиците“ по Андерсен. Събитието е със специалното участие на „Шарената къща” – място за личностно развитие, културен и творчески обмен и театър „Сезони”.

Артистите обещават, че ще има много изненади за малките (и големи) феи, магьосници и елфи, както и за всяко дете и за тези, които се чувстват деца.

„Бъдете с най-красивите си костюми, вземете си крилата и усмивките и елате, за да се забавляваме! Пролетта е тук и нека я посрещнем заедно!”, приканват организаторите.

Билети се продават на входа в самата галерия.

На 25 март, за ценителите автентичната българска гайда,  предстои „вечер на родопските гайди” с подкрепата на БНР и участието на имена като: Григор Лалов (гайда и вокал), Тодор Михайлов (гайда и вокал),  Лазар Кермедчиев (гайда и тъпан)  и Захари Димитров (гайда и вокал).
По същото време в галерията, ще тече изложба „Любовта и Виното”, представена от картините на Атанас Атанасов, Василка Монева, Владо Пенев, Гергана Минкова, Десислава Минчева, Долорес Дилова, Стефан Божков и Милчо Костадинов.

В галерията се организират и театрални постановки, както и музикални изпълнения в разнообразни тематични жанрове, като 24-часов танго маратон, пиано-рецитали, концерти за цигулка, народна музика, четения и представяне на книги.

Галерия „Снежана“ се намира на столичната улица „Денкоглу“ 30, а работното й време е всеки ден от 10.30 до 22 часа.

Сподели в: