Пролетен базар “Книгите при хората” – 21-25 май 2008

От 21 до 25 май 2008 г. целият първи етаж на София Мол ще бъде арена на книгата, с щандове, промоции, премиери и подаръци. Място, добро да откриете нови заглавия, да купите книги за вас или за децата, да отпразнувате най-светлия празник – денят на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.

Книгите при хората” – това е мотото на инициативата на “Бард” и “Сиела”, организатори на тазгодишния своеобразен пролетен панаир на книгата.

Щанд 21 А е посветен на родителите – тук Издателска къща ТАРА, първото българско издателство, специализирано в издаването на книги за родители, ще предложи своята поредица от български автори “Наръчник за родители”, посветена на отглеждането и възпитанието на децата от 3 до 7 годишна възраст: “Моето дете отива на детска градина”, “Детето и парите”, "101 въпроса за детския говор”, “Тайната на щастливото детство”, “Близнаци вкъщи” и “Книга за татковци”.

На щанда ще откриете и колекцията от дизайнерски керамични чаши за всеки от семейството, изработени за издателството от Дизайн арт студио Екатерина Лашова.

Сподели в: