Продуцентите на Без багаж“ правят кастинг за водещи“

Най-нашумялото туристическо предаване в ефира на Нова телевизия “Без багаж” навърши 1 година на 16 Юли! Продуцентите и екипа събраха най-близките си приятели, колеги и водещи да отчетат събитието. Големият купон обаче ще е през Септември, а до тогава ще тече кастинг за водещи за бъдещите дестинации на предаването! Инициативата се организира съвместно с Радио FM+.

Всички, които желаят да застанат на мястото на Владо, Ани, Сашо, Наско, Играта, Среброто и др. водещи на “БЕЗ БАГАЖ”, вече имат този шанс. Изискванията към кандидатите: да не се притесняват от камера, да имат навършени 18 години, да са забавни, весели, емоционални, симпатични, усмихнати и малко луди.

Подробната информация за кастинга е публикувана на сайта на предаването www.bezbagaz.com, както и на www.fmplus.net. За да се регистрирате за участие в кастинга пратете SMS на номер 1927.

Кои ще са новите водещи в следващите дестинации на “Без багаж”, ще се разбере на големия купон по повод рождения ден на предаването през Септември.

Сподели в: