Програма на културните събития в НДК от 28 септември до 3 октомври 2010

Афиш с културните събития на НДК за дните от 28 септември до 3 октомври 2010 година.

28 септември/ вторник/

Зала 7 от 18 часа- Представяне на книга „ СТО ЧАСА С ФИДЕЛ” на световно известния френски журналист Игнасио Рамоне.

1 октомври / петък/

Зала 1 от 19.30 часа- Световноизвестният феноменален спектакъл на китайската арт трупа My Dream за първи път е в България – „ИЗБЕРИ ДА МЕЧТАЕШ”
За първи път българската публика ще има възможност да се наслади на уникалния шоу спектакъл на китайската арт трупа на хора с увреждания My Dream. Феноменалните танцьори, певци, инструменталисти и актьори от Китай ще имат само едно представление и то ще бъде в София, на 01 октомври, зала 1 на НДК от 19:30 часа. Красотата, изключителният професионализъм, позитивните послания и динамиката на сценичния разказ ще накарат всеки зрител не само да благоговее пред изяществото и уникалността на спектакъла, но и ще пробуди вярата в неограничените човешки способности и любов към живота.
Изяществото на спектакъла My Dream и силният дух на хората с увреждания са мотивирали и впечатлявали милиони хора по света. Всяка година трупата изнася над 150 представления като до този момент над 60 държави са се наслаждавали на феноменалните способности на артистите. Трупата е била топло посрещана от едни от най-влиятелните политически и обществени фигури на нашето време. Президенти като Бил Клинтън, Герхард Шрьодер и Александър Квашневски, са само част от официалните лица, подкрепили изкуството на китайската арт трупа.
Гостуването на трупата у нас и спектакълът My Dream са част от едно послание – „Избери да мечтаеш” – да мислим извън рамките на ограниченията, да ценим и празнуваме живота всеки ден.
За повече информация: www.mydream-bg.com

Зала 11 от 09.30 часа- Международен ден на възрастните хора
В програмата ще учсактав самодейни състави
Орг.: Обединен съюз на пенсионерите в България

3 октомври/ неделя/
Зала 1 от 19.00 часа- Концерт „ ОТ ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА”
Кампания , символ на женската сила и непреодолим стремеж за живот. Организира се за девета поредна година от AVON България – емблематичният – Поход срещу рак на гърдата.
Участие в концерта ще вземат : Диана Любенова, Деси Добрева, Ваня Костова, Наско Б.Т.Р, Владимир Ампов- Графа, Орлин Горанов, Орлин Павлов, Елена Петрова, Цветана Манева и др.

Сподели в: