Програмата на Студио 5 от 30.01 до 05.02

Легендарното състезание „Минута е много” на живо в Студио 5!Една легенда стъпва на сцената на Студио 5 –Минута е много, състезанието, които ние всички обичаме и познаваме, на живо при нас на 30 януари от 19 часа. Заедно със страхотния си водещ – разбира се, Петър Вучков и цял куп интересни въпроси за участниците на живо.

Ентусиастите ще се състезават в темите: композитора Йосиф Цанков, Зимни спортове и София – нашата столица.

Специални гости ще бъдат олимпийската медалистка по шортрек Евгения Раданова, цугтромбониста и внук на Йосиф Цанков Вили Стоянов и Кристина Белчева – главен експерт – Дирекция „Култура”- Столична община.

Билети: 10 лв. на касата на НДК, www.ticketstream.bg, www.eventim.bg и преди началото на състезанието!

Очакваме ви! Няма време!

Камен Донев поставя отново „Мартин, Данчо и майка им” – този път на сцената на Студио 5

Един спектакъл се завръща – и то на сцената на Студио 5. Това е „Мартин, Данчо и майка им” от Камен Донев, моноспектакъл на Карла Рахал на 31 януари от 19 часа под прожекторите на Студио 5.
След успешното си представяне в Народния театър „Иван Вазов”, постановката извървя творческия си път до Националния дворец на културата, където с гордост ние й предоставяме сцена.

"Сутрин.Някъде на морския плаж. Влиза майка на две деца, които вече са на плажа, но не се виждат.Тя е натоварена с плажни атрибути и най-различни чанти-повече, отколкото може да поеме. Духа силен вятър.
-…Мартине, Данчо, какво стана бе, майко, бе?! Защо бе, божке, напряко все ми правите?…Да умра ли искате? Още не сме седнали, и вече ми го разтупкахте пулса…изтръпна ми главата, всичко… Защо-кажете ми-от сутринта ме морите бе, да му се не види и почивката, и чудото…. -….Много поздрави имате от баща си…Чухте ли?Данчо, Мартине, чухте ли какво ви казах?…Че имате много поздрави от баща си… Чухте ли ме бе, мама му стара?…. …На кого говоря аз,бе?А?Така като ме гледате на кого мислите, че крещя?С кого съм дошла аз тука?На ненормална да ви изглеждам… …Нали виждате, че говорих по телефона?!…Защо ме влудявате,бе… Баща ви ви поздравява…Защо бе, божичко, ме докарвате до ръба границата, да се потя тука…да треперя, кръв да ми протече, тумор да се появи, да заседне някъде. Да умра.Това ли искате?…"

Една постановка отвъд морето, любовта, живота и смъртта.

Мартин, Данчо и майка им от Камен Донев с Карла Рахал – на 31 януари, начало: 19 часа, място: Студио 5.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Канопус

На 31 януари от 22 часа сцената на Студио 5 ще ни огрее за първи път тази година една от най-ярките звезди в небето – а именно квинтетът Canopus. Основана през 2005 г. от Цветан Георгиев и Димитър Льолев, групата свири класически фюжън, факт, вдъхновен от разнопосочните вкусове на членовете в бандата. А те са:

Цветан Георгиев – ударни
Димитър Льолев – саксофон
Борис Таслев – бас китара
Ангел Димитров – китара
Мартин Марков – клавишни

Съчетавайки страстта си към стилове като суинг, етно, латино, рок и афро, момчетата от Canopus успяват да сътворят един истински фюжън звук, който ви понася на околосветско музикално пътешествие. И както се полага на едни истински „звезди”, концертите им биват космически забавни и уникални.

Заповядайте на 31.01. от 22 часа на междупланетно пътешествие с Димитър, Ангел, Цветан, Борис и Мартин. Една вечер на новаторската музика с група Canopus в Студио 5, която ще промени представите си за музика и весело прекарване.

Билети: 8 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

За допълнителна информация: http://www.clubstudio5.com и http://www.myspace.com/kanopusbg.

25 години Alexandroff Ragtime Band – на 01 февруари в Студио 5

На 01 февруари от 19 часа на сцената на Студио 5 ще отбележим 25 години от създаването на големите Alexandroff Ragtime Band с юбилеен концерт! С гордост ще предоставим сцената си за този страхотен повод – джаз рожден ден от истинска величина.

Бендът е създаден през лятото на 1986 г. от Румен “Fats” Александров (банджо). Първата му сценична изява е през април 1987 г. като част от програмата на Националната младежка джаз сцена в Пловдив. ARB обединява кръг от софийски музиканти с подчертан интерес към традиционния джаз – рагтайм, блус, диксиленд. Основан като трио – кларинет, банджо и туба, за различни ангажименти бендът включва пиано, тромпет, тромбон, саксофон. Единственото ненарушимо правило е отсъствието на ударни инструменти.

За периода 1987-1990 г. ARB и джаз критикът Владимир Гаджев са домакини в седмичния “Съботен джаз клуб” (Saturday Jazz Club) и организатори на националния фестивал “Jazz In The Garden” – това е първият джаз фестивал под открито небе в България. В програмите на клуба и фестивала участват практически всички водещи български музиканти и състави: Александър и Владимир Владигерови, Анатоли Вапиров, “Акустична версия”, квартет “Фокус” на Симеон Щерев, „Веселин Николов джаз линия”, “Динамит Брас Бенд”, „Васил Пармаков трио”, трио “Аполон” на Цветан Денев, трио “Джаз линия” и др., както и редица младежки формации от цялата страна. Според открилите се възможности свирят и гости от Европа и САЩ: Джордж Адамс, Тамаз Курашвили, “Тути” Хийт, Недра Уилър, Карен Бригс, Милчо Левиев, московският критик Алексей Баташев и др.

От създаването си до днес ARB участва в почти всички, провеждани в България национални и международни джаз фестивали: София, Сопот, Пловдив, Русе, Габрово, Стара Загора, Тетевен, Банско, Бургас и др.

В юбилейния им концерт ще се включат най-емблематичните музиканти от Alexandroff Ragtime Band за последните 25 години:

Румен Александров – банджо
Невилиян Гемижев – кларинет
Десислава Тилева – вокал
Мери Начева – вокал
Стойко Раднев – тромпет
Генчо Въртовски – тромпет
Владимир Славчев – тромбон
Венилина Малинова – пиано
Димитър Узунов – туба
Николай Енев – туба
Николай Темнисков – туба
Със специалното участие на Светла Гостева – вокал

Очакваме ви на джаз събитие с тържествена важност – Alexandroff Ragtime Band в Студио 5 на 01 февурари!

Билети – 7 лв. на билетен център НДК, онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

Alex & 4GIVE отново огряват небосклона на Студио 5!

Прекрасната Алекс, заедно с нейния екипаж – момчетата 4GIVE – ще ни веселят отново със страхотния си положителен заряд и още по-страхотните си парчета. След участието си в Евровизия с песента Dream за никой вече не е тайна – Alex & 4GIVE са едно от най-талантливите неща, случили се на родна сцена!

Alex & 4GIVE са добре познати както на публиката на Студио 5, така и на всички меломани. Модерното звучене, еклектичната смесица от музикални стилове и неизчерпаемата им енергия са характерни са техните лайфове, както ще се уверим и на празника!

В бандата, както винаги, са замесени обичайните заподозрени:

Александра Жекова (вокал)
Тони Златанов (пиано, вокал)
Емануил Тотев (китара)
Мартин Стефанов (бас)
Емил Пехливанов (барабани).

В своите песни Alex & 4GIVE комбинират елементи от различни музикални жанрове – джаз, поп, рок, фънк…С други думи, вечерта обещава да бъде – много танци, усмивки, щастливи мигове и не забравяйте – важното е да сте млади по дух, партито е от нас!

01 февруари, Студио 5, Alex & 4GIVE и DJ парти, начало: 22 часа!

Билети – 10 лв. на касата в Студио 5, билетен център НДК и онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg.

Концерт на виртуозния китарист Христо Кирилов

Добре познатият по света и у нас виртуозен китарист Христо Кирилов ще ни зарадва с концерт на 02 февруари от 19 часа в Студио 5, в който ще можем да го чуем как свири – като за последно – и как пее – от сърце.
„Златната китара”, както обичат да го наричат, ни е обещал едно – страхотни изпълнения дори за най-върлите почитатели на китарата – този несравним инструмент. Ще чуем предимно авторска музика от Христо Кирилов, но също така и изненадващи кавъри на пиеси като „Полетът на бръмбара”, народната песен „Джоре Дос”, класически пиеси на Брамс, както и несравнимите Deep Purple. Всичко това в авторски аранжименти на самия Христо Кирилов.
Очакваме ви на 02 февруари от 19 часа в Студио 5 – меката на страхотната музика – за концерта на „Златната китара”.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

Tributo a Buena Vista Social Club – Mango Duende feat. DJ Dian
¡Ay candela! Mango Duende са ни приготвили истински празник за всички почитатели на Buena Vista Social Club – концерт-трибют на 02 февруари от 22 часа в Студио 5!
Mango Duende е добре позната българката латино сцена, но както винаги продължава да поднася изненади на публиката си, жадна за нови латино авантюри. На своя Buena Vista трибют, специално за Студио 5, ще имат и гост – DJ Dian, който ще подкрепи момчета с една солидна доза настроение. Вечерта ще ухае неподправено на ром, захар, Куба и страсти.. Ще се чуят емблематични произведения от репертоара на Буена Виста от колектива, оглавен от Алекс Линарес – вокал, родом от Перу, ще представи някои от най-ярките млади таланти на латино и джаз сцената в България, а именно:

Христо Ганев – конги
Борислав Бояджиев – тимбалес, бaрабани
Калин Жечев – пиано, Борис Таслев – бас
Тодор Бакърджиев – тромпет
Кирил Зафиров – тромбон

Билети – 10 лв. на касата на билетен център НДК и онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketplus.bg, както и в Студио 5 преди началото на събитието.

Yotzov Clarinet Sextet

Почитателите на добрата музика ще могат да видят на живо шест музиканта, както никога преди. Yotzov Clarinet Sextet ни гостуват отново в Студио 5 на 03 февруари от 19 часа, с еклектичната си програма и звуци, които не могат да бъдат сбъркани.

За първи път в България се ражда подобна формация – и не е нужно да казваме, че е създадена с много хъс и желание.
Yotzov Clarinet Sextet се състои изключително от студенти, настоящи и завършили, на виртуозния български кларинетист Борислав Йоцов. Във формацията свирят пет кларинета и един бас кларинет, а младите таланти са както следва:

Цветелина Найденова
Ангелина-Огняна Гочева
Мартин Котрулев
Атанас Илиев
Явор Гайдов

Неизменният шести елемент, който споява и вдъхновява групата, е, разбира се, самият Боби Йоцов. Пиесите, които ще бъдат изсвирени са с аранжименти, създадени специално за секстета. Ще чуете както класически произведения (които очаквате), така поп песни (по-скоро неочаквани) и авторски парчета на Христо Йоцов и Боби Йоцов. От Бах, през Чайковски до Джо Кокър и Queen –
Yotzov Clarinet Sextet предлага нещо ново и различно за родната ни клубна сцена. Съчетавайки класическо с популярно в музиката, се създава една не само качествена, а и интересна формация и то само за кларинет.

На 03 февруари – Студио 5. Yotzov Clarinet Sextet.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg, и преди началото на събитието в Студио 5.

TUMBAITO & Калин ВельовДенят е 03 февруари, часът 22.30, а мястото – Студио 5. В играта на топло и студено, TUMBAITO отговаря само на едно – горещо! Те са салса формация, създадена през хладния януари 2007 година, за да раздвижи кръвта ни и да повдигне градусите. Групата включва не повече и не по-малко от 9 музиканта, които за една година се превърнаха в топ латино имената на България, а именно:

Състав:
Мартин Ташев – вокал , тромпет
Мишо Йосифов – тромпет
Милен Петров – тромпет
Вили Стоянов – тромбон
Милен Кукошаров – пиано
Борис Таслев – бас
Стефан Кожухаров – тимбалес
Калин Вельов – конги

А за концертното изпълнение на „Ропотамо“, „Урок по Танци“ и „Нетърпение“ специален гост ще бъде не кой да е, а очарователната Нина Николина!

Основател на TUMBAITO е перкусионистът Калин Вельов. В периода 1999 г. – 2004 г., Калин специализира латино музика в Ротердам/Холандия/, където работи с най-известните холандски латино имена. Оттам идва и вдъхновението му за този горещ проект, създаден за всички фенове на този тип музика.

През 2007 г. и 2008 г., TUMBAITO изнася концерти на 2-ия и 3-ия Международен Фанта Салса Фестивал в София пред публика от 2000 човека, а през 2007 групата свири и в Българското Национално Радио, като изпълнението й е филмирано на DVD и излъчено директно по сателит в осем европейски столици, а отзвукът е повече от ласкателен! Зад успеха на групата стои и организаторът на най-мащабните салса проекти в България – Стефан Еленков, който е и съучастник в сформирането на групата и основен двигател за популяризирането на TUMBAITO и салса музиката в България.

А през април тази година TUMBAITO пусна и първото си авторско парче – „Тъмнокосо Момиче,” която е и първата българска салса песен! Факт, с който няма как да не се гордеем. Репертоарът на TUMBAITO, който ще чуем на 18 ноември в Студио 5, се състои от 70 известни салса хита от 70-те години насам, както и, надяваме се, все повече авторски песни. Облечете си летните дрехи през ноември и заповядайте на истински салса-тон! С много настроение и TUMBAITO & Калин Вельов – на 03 февруари от 22.30 часа, в Студио (салса) 5!

За повече информация: www.tumbaito-bg.com и http://www.clubstudio5.com/.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Приказно утро с Мариета и Марионета!

На 04 февруари, събота, от 11 часа Студио 5 ви кани отново на приказното утро на театрална къща „Мариета и Марионета”!

Ние искаме да разкажем приказка на вашето дете – и то каква! Приготвили сме куклен театър за всички малчугани, с много любов, народни мъдрости и щипка магия. Моля, моля – не всеки ден ще видите как оживяват любимите детски герои и разказват сами своите приключения и патила. А на 04 февруари ще имате възможност да видите една любима на всички палавници приказка: „Косе Босе”! Малкият Косе Босе ще ни поведе на път с неговите приключения и милион забави и закачки!

А след приказката идва и едно весело предизвикателство за милиони – детският конкурс „Моята кукла-звезда”! Първи и единствен по рода си, за да може да развихри вашето дете фантазията си. И сега въпрос към всички малчугани – може ли да пее твоята кукла? А да разказва приказки? Нима може да прави смешки! Ела на 04 февруари и ни покажи – направи твоята кукла звезда!

А защо не и да празнувате празника на вашето малко слънчице с нас? Музика, анимация, игри – и още много – на приказното утро в Студио 5! Какво по-прекрасно за рождени дни, именни дни или просто делнични дни!

На 04.02, събота, от 11 часа. Със специалното съдействие на шоколадова фабрика Анимекс 98!

Билети: 6 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Големите с фаталната 13 програма на 04 февруари!

Искате да паднете от смях? Прекарайте една различна вечер с Големите, изпълнена със скечове, пародии на популярни предавания и сериали – stand up comedy от класа!
Комедийната вечер с „Големите” в Студио 5 е точно това, което обещава да бъде и нито по-малко! Много забавление, хапване и пийване, живи емоции, участие на публиката, импровизации, много изненади – това ви предлагат младите актьори от „Големите”.
Публиката има възможност да се изяви на сцената в играта „ОPEN MIC” и да разкаже своя история или виц и да спечели награда!
Само сега ще видите обичаната от всички, с невероятното си чувство за хумор звезда Катерина Евро в компанията на младите си колеги. Какво повече ви е нужно освен една разхлаждаща смехотерапия?
Време е за смях, смях с "Големите" и Катето Евро! Очакваме ви!!!
Билети: 10 лв., на касата в Студио 5, билетен център на НДК и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Резервации на тел. 02/ 963 12 54.

BACE TRIO – Теодосий Спасов и приятели
Bace Trio – една формация, която тупти със сърцето на Балканите, ще . И то неслучайно – събрани са страхотни музиканти от три ключови за полуострова страни.
Васил Хаджиманов (клавишни) е роден през 1973 г. в Белград, Сърбия.
Учи класическа музика, но интересите му към джаза неизбежно го отвеждат в САЩ в музикалния колеж „Бъркли“. Докато учи и след това в Щатите, Васил Хаджиманов активно се включва и в концертни изяви с различни музиканти. След завръщането си в Сърбия основава Васил Хаджиманов бенд. Изявява се като композитор не само в джаза, но и в киното. Съвсем естествено в музиката му се кръстосват етнобалканските ритми и теми с джаз, фънк, фюжън.
Александър Петров (ударни) е от Македония. Предпочитаният от него инструмент е тъпанът – традиционен за неговите земи, изразителен и мощен. Александър изучава перкусии в Париж, където и се запознава с джаза. Така започва неговата музикална приказка, в която главни герои са джазът и етно музиката.
Теодосий Спасов (кавал) не подлежи на представяне – всеки опит за негов портрет би звучал плоско и необосновано. Той просто е – и ние, почитателите на истинската музика, сме му благодарни за това.
Общото, което събира тримата музиканти, е дълбокото познаване на традиционната музика на техните страни. Силно са повлияни от джаза, съвременната и електронно-акустична музика. Заедно те създават един свят на звуци, където авторската музика и импровизацията се сливат. Композициите им са смесица от балкански мелодии и хармония, изпълнена с джаз и ориенталски ритми.
Bace Trio – с несравнимия балкански етно-джаз звук – в Студио 5 на 04 февруари. Начало: 22 часа. В главните роли: Теодосий

ДЕТСКИ МЮЗИКЪЛ – ”ДЕНЯТ НА ПРОШКАТА”

Мюзикълът “Денят на прошката” е един съвременен и оригинален музикално-театрален спектакъл, който предлага нов поглед върху темите за доброто и злото, ПРЕДСТАВЕН ОТ ДЕЦА , за деца и възрастни. В Студио 5 той ще гостува на 05 февруари в 11 часа за малки и големи меломани.
Първоначалната идея за мюзикъла, както и голяма част от текстове към песните на мюзикъла „Денят на прошката” са дело на известния български поет и учител Николай Милчев.
Творчески екип в състав: Тодор Янкулов – режисьор и автор на либретото, Димитър Костанцалиев – композитор и аранжор, Даниела Александрова – хореограф, се събраха и решиха да реализират тази идея в една съвременната детска постановка, адаптация на вечната тема за борбата между доброто и злото.
Посланието на спектакъла е заложено в думите на Майка Тереза, по които сме създали песен към мюзикъла:
Най-хубавия ден – днешният. Най-красивият подарък – прошката.
Най-голямата спънка – страхът. Най-краткият път – правилният.
Най-лесното нещо – да се заблудиш. Най-добрата защита – усмивката.
Най-голямата грешка – да паднеш духом. Най-мощната сила – вяра, надежда, любов.
Най-добрите учители – децата. Най-хубавият – днешният!
Най-опасният човек – лъжецът.

Най-важното послание, което екипът на този мюзикъл иска да внуши у зрителя е, че всеки ден трябва да прощаваме грешките на другите, както Бог прощава нашите. Всеки ден трябва да внимаваме какво вършим и какво говорим, за да не се налага да се срамуваме от делата и действията си и да се извиняваме на някого след това! Че лицемерието в отношенията между хората са стигнали такъв предел, че децата днес губят реалност за добро и зло, лъжа и истина, любов и омраза!
Изпълнява: Детска вокално – театрална формация „Таласъмче”. На 05 февруари в Студио 5, 11 часа.

Вкус на музика – Йоли!

На 05 февруари от 17 часа, чаровната виолончелистка Йоланта Делибозова ще ни зарадва за първи път тази година с безумно вкусни изненади – и то под звуците на нежна музика в Студио 5. Каним ви на първия за 2012 година концерт-спектакъл „ВКУС НА МУЗИКА”, в който ще се научим как да се превърнем в супер-герои на кухнята!

Йоланта Делибозова е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Многократно е солистка на Бургаската и Русенската филхармония, както и на Филхармония Крайова, Румъния. От 1994 г. работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов – „Небесни струни”. Освен като великолепен музикант Йоли се доказва и като експерт в кулинарната магия. Можете да се пренесете в нейния кулинарен свят във вече популярния й блог „Вкусно с Йоли”, както и в предаването й „Юлисима” по Утилисима ТВ.

За спектакъла си в Студио 5, Йоли ще ни демонстрира как по най-достъпен и бърз начин можем да се превърнем във виртуози в кухнята. За да не остане място за съмнение, цялата публика ще може да опита приготвените пред очите ни музикално-кулинарни изкушения.

Заповядайте на 05 февруари от 17 часа в Студио 5 с Йоли и нейните вкусни хитрини! Един следобед, който да ти се прииска да изядеш!

„ВКУС НА МУЗИКА” е част от постоянната програма на Студио 5. За повече информация: http://www.clubstudio5.com/ и http://yoli-www.blogspot.com/.

Билети – 5 лв. на касата в Студио 5, билетен център НДК и онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg.

Pop and Rock Meet JazzНа 05 февруари от 19 часа в Студио 5 сърцата ни ще стопли един дует – Jazz Orpheus (китара) и Славена Даскалова (вокал). Pop and Rock Meet Jazz – така се казва техният концерт, който вече зарадва меломаните при нас през ноември. И ето сега отново дойде време за това музикално събитие при нас – рандеву на музикалните стилове.
Както подсказва заглавието, очакват ни много песни от различни стилове, които са си уредили среща на сцената ни. Среща, от която очакваме да се зародят много интересни музикални бисери, очаквани и неочаквани.
Настройте се за поп, рок, джаз и се пригответе за звуците на Jazz Orpheus (китара) и Славена Даскалова (вокал). На 05 февруари от 19 часа, в Студио 5.

Билети: 8 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Progressions trio в нов състав в Студио 5 през февруари

На 05 февруари от 21 часа в Студио 5 ще чуем отново на живо симпатягите от Progressions trio. Триото музиканти винаги успяват да предложат на публиката си нежна джаз музика, истинска и изчистена. Този път те ще бъдат и с ново попълнение – барабанистът Емил Тасев.

Progressions trio е създадена oфициално през 2008 г., но момчетата работят заедно от години. Те са възпитаници на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” и имат участия в редица престижни музикални конкурси и джаз фестивали у нас и в чужбина. В различни състави Георги и Димитър са свирили с музиканти като проф. Симеон Щерев, Петър Славов, Теодосий Спасов, Шибил Бенев, Венцислав Благоев, Владимир Карпаров, Антони Дончев, Васил Пармаков, Милчо Левиев и други.
От своя страна, Емил е свирил вече на джаз фестивали като "Банско джаз фест" и "Монтрьо джаз фест" (Швейцария). С различни проекти той е участвал в телевизионното предаване "Джаз тайм", както и е свирил е в биг-бенда на великия Вили Казасян като барабанист и перкусионист. Участията му в предимно български, но и европейски клубове, са обичайното занимание за него, защото именно любовта към музиката го движи винаги и навсякъде.

На 05 февруари от 21 часа в Студио 5 Progressions trio в новия си състав ще изсвирят няколко нови авторски джаз теми, както и аранжименти и интерпретации на джаз стандарти.
За допълнителна информация: http://www.myspace.com/progressionstrio и http://www.clubstudio5.com/
Вход – 7 лв. Билетите са в продажба на касата в Студио 5, билетен център на НДК и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Още на Kafene.bg:

Румен Александров: Традиционалният джаз се радва на изключително добър прием в цял свят

Сподели в: