Програмата на Младежкия оркестър на ЕС в София

Ясна е и окончателната програма на талантите от Младежкия оркестър на Европейския съюз по време на престоя им в България. Музикантите и целият екип на Оркестъра ще бъдат у нас на 21 и 22 март 2008 г., след което ще отпътуват за Румъния за следващото си изпълнение от пролетното турне.

Талантите пристигат на летище София в 16.30 часа на 21 март, откъдето ще бъдат придружени от служители на Компанията за услуги за сигурност “ВИП Секюрити” до хотела, в който ще отседнат. Официалната вечеря за музикантите ще се състои в ресторант “Отвъд алеята, зад шкафа”.

В 21.30 ще започне заключителната репетиция в зала “България”. Медиите ще имат възможност да отправят въпроси към солистката Арабела Щайнбахер и музикалният директор Владимир Ашкенази след репетицията в петък вечер, както и след концерта на Оркестъра в събота.

Припомняме ви, че Младежкият оркестър на Европейския съюз пристига в София за концерт на 22 март, от 11 часа, в зала “България”. Концертът е под почетния патронаж на президента на Република България и премиер-министъра, както и на министъра на външните работи, министъра по европейските въпроси и министъра на културата.

Билети за концерта на Младежкия оркестър на Европейския съюз в София на 22 март се продават на касите на зала “България”.

Още информация за Младежкия оркестър на Европейския съюз можете да намерите и на www.euyo.org.uk


Още за концерта

Сподели в: