Проведе се деветият Виенски бал

Над 300 гости се събраха на деветия поред Виенски бал, който се провежда в София. Място на събитието за пореден път бе хотел "Шератон". Виенският бал се проведе под патронажа на вицепремиера Меглена Плугчиева и посланика на Австрия в България- Н.П. Клаус Фабиян.  И двамата гости откриха вечерта с думи на немски, като г- жа Плугчиева обясни, че е поласкана да бъде патрон на този бал. Специални гости на събитието бяха изпълнителният градски съветник на Виена Рудолф Шикер и председателят на виенския инспекторат по образованието Сузане Брадщайл.

Сред гостите с красотата си блестеше Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева, съпругата на футболиста Владимир Манчев. Кувертите за светското събитие, което е и с благотворителна цел, бяха на цена от 200 лв., като за сравнение във Виена пропуските не струват по- малко от 16 000 евро.

В програмата на бала участие взеха балет „ Вая”, балетно студио „Маша Илиева”, дебютанти от 18- о училище „ Уилям Гладстоун”, Фестивален оркестър, София бенд и неговите солисти.

Виенски бал в деня на влюбените

Сподели в: