Приятелки“ от Белва Плейн“

За автора:

Белва Плейн грабва сърцата на своите читатели с първия си роман Evergreen, издаден преди двадесет и пет години, прекарал 41 седмици в бестселъровата класация на Ню Йорк Таймс и филмиран за телевизията. Оттогава тя остава в челните редици на съвременната романтична литература с творбите си. Сред тях са „Далеч от дома”, „Звездно небе” и „Приятелки”. Романите на Белва Плейн са преведени на 22 езика, а тиражът им е над 25 милиона.

За книгата:

Те се срещат в училище и оттогава са неразделни. Сесил е самоуверена и елегантна дъщеря от заможно семейство. Норма е необикновено талантлива, но лесно уязвима: приятелките й се омъжват, а тя продължава да търси любовта. Красива и амбициозна, Аманда е решена да се издигне далеч над скромния си произход. Три жени, поставили на първо място в живота приятелството.

Тогава се случва нещо неочаквано. Шокиращо събитие, което нарушава доверието между съпрузи, родители и деца, братя и сестри. Всеки от тях ще погледне по различен начин на семейството, на приятелите и на живота си. Предателство, изневери, излезли наяве опасни семейни тайни. Сесил, Норма и Аманда никога вече няма да бъдат същите.

Издава: ИК Хермес
Премиера: 17 март 2008 г.
Корична цена: 9,95 лв.

Сподели в: