Принц Флавио Киджи изтегли победителите в играта „Сбъдни своя роман!“

Рим, замъкът Фузано, 19 октомври 2011 г. в средата на миналата седмица приключи играта „Сбъдни своя роман!“, част от читателската кампания на най-новата книга на известната българска авторка Людмила Филипова. Истинският прототип на героя от романа – принц Флавио Киджи и Людмила Филипова, изтеглиха лично имената на победителите в замъка Фузано в Рим, където се развива част от действието в романа „Аномалия“.

По стъпките на героите от романа ще тръгне Теодора Йорданова Георгиева от гр. Велико Търново. Тя печели голямата награда – пътуване до Рим и две нощувки в имението на фамилия Киджи. Втора награда е за Станимира Валентинова Маринска от гр. София – уикенд за двама в комплекс „Калиакрия“ на българското Черноморие. Людмила Филипова и принц Киджи са предвидили и две утешителни награди за Антон Владимиров Наумов от гр. София и Мария Данаилова Мартинова от гр. Габрово – по три романа на авторката с автограф, като заглавията им ще бъдат пожелание на печелившия.

Наградите са осигурени със съдействието на MOi Klub и Kaliakria Resort.

Людмила Филипова гостува на благородническата фамилия Киджи, вдъхновила една от сюжетните линии в най-новата ѝ книга „Аномaлия“. Принц Флавио Киджи показа на писателката портрета на Аугусто Киджи, за когото в романа се предполага, че първи е получил ръкописа на Нютон съдържащ разчетените от него пророчества, както и първата барокова фреска в Рим от XVI век в замъка Фузано. Людмила разгледа и стаята, в която спи героинята Даниел при посещението й в дома на принца.

Романът „Аномалия“ бе представена пред българската публика в началото на лятото, като за официалната премиера на книгата специален гост у нас бе принц Флавио Киджи. В сюжетните линии са застъпени исторически факти за италианската благородническа фамилия, пазени от векове, разкрития за проектът на Пентагона за второто интернет ниво, както и тайната на разчетените от Нютон библейски пророчества.  Романът предлага на читателите неочаквани обрати за парадоксите на живота и реалността, която обитаваме. За значението на любовта, същността ни и силата на мисълта. За последиците от битката на хората да бъдат богове и за тайни, вълнували хората от 2000 години – и религиозни учени, и велики учени.

Людмила Филипова е явление в съвременната българска литература. Сюжетите, които разкрива в книгите си, не отстъпват на световните бестселъри. Правата на някои нейни романи са продадени в Турция, Гърция, Русия, Сърбия и Кипър, по един от тях – „Анатомия на илюзиите“, се снима международен сериал, а други два са в процес на филмиране – „Стъклени съдби“ и „Червено злато“.

Научете повече на www.anomaliabook.com.

Сподели в: