Принцесата и граховото зърно“ излиза на DVD“

На 14. 01. 2008 г. филмът "Принцесата и граховото зърно" излиза на DVD в България.

Принц Роло странства из далечни кралства в търсене на принцесата на своите мечти. Той обикаля много земи, запознава се с различни принцеси, но нито една не му се харесва. Вече отчаян, Роло среща една пастирка и тя му се струва най-прекрасна на света, заради кроткия си нрав и доброто сърце. Така принцът намира своето щастие. В същото време старият мъдър гарван Себастиан, приятел на Роло, се опитва да разгадае тайната на граховото зърно. Според легендата, само така, с помощта на 20 пухени постели и малко грахово зрънце могат да бъдат разобличени коварните планове на Лаярд, злият брат на краля, решен да се възползва от отсъствието на Роло и да погуби кралство Коразион.

Насладете се на един великолепен анимационен филм по мотиви от една от най-известните приказки на Ханс Кристиан Андерсен.

„Истински благородното сърце е чувствително”, казва мъдрият стар гарван Себастиан, докато се рови в куп грахови зърна, търсейки решение, което би спасило кралство Коразион от злия брат на краля, отмъстителният Лаярд. В това време неговият приятел, принц Роло, безуспешно обикаля далечни кралства, търсейки девойка с истински чувствително сърце сред знатни родове и разглезени принцеси. Най-неочаквано той открива своя шанс, срещайки обикновено селско момиче. Дали Себастиан ще може да открие отговора навреме, за да спаси кралството от злите планове на Лаярд?
Присъединете се към героите на това необикновено приключение и открийте заедно с тях същността на истинското благородство.

Времетраене: 90 мин.
Дублиран на български език

Сподели в: