Приказна музикална въртележка за деца и възрастни

Приказна музикална въртележка ще се завърти на 21 ноември 2015 г. (събота), за да предизвика радост и вълнуващи преживявания у децата, които ще се качат на нея. Тази въртележка обаче е специална, тъй като е музикална и с лекота ще успее да завърти своите посетители под ритъма на детски песни, мелодии съчетани със забавни игри. Първият спектакъл за деца и родители от поредицата “Музикална въртележка” е на 21 ноември 2015 г. от 10:30 ч. в кино “Влайкова”. Концертът е с продължителност 50 мин.

“Приказни сънища” ще бъдат разказани чрез музиката на Красимир Милетков – любимият на малки и големи автор на песни и инструментални пиеси за деца; чрез словото на актьорът Любомир Младенов, който със завладяващ глас и актьорска игра ще води децата по пътя на вълнуващи приключения; чрез хореографията на Мирела Бешева, благодарение на която млади и талантливи танцьори ще рисуват приказните сънища чрез изяществото на танца.

Артистите на “Музикална въртележка” ще ви отведат в приказни светове чрез забавни и вълнуващи преживявания. Те вярват, че заниманията с изкуства през свободното време на децата играят важна роля за възпитанието на чувствата, разума и характера им. Музиката дава радост, обнадеждава, успокоява. Тя въздейства силно на детската фантазия, формира техния вкус. Именно затова артистите ще общуват с децата чрез езика на музиката, словото и танца.

Тази въртележка е подходяща както за малки, така и за големи любители на забавленията чрез красотта на изкуствата.

Цена на билет:
вход свободен за деца,
10 лв. за възрастен (записали се до 6 ноември)
12 лв. за възрастен (след 6 ноември)
20 лв. за двама възрастни

Записване може да направите само по поща: info@spektaklite.com, или на телефони 0889 560 912, 0887 692 960.

Сподели в: