Премира на "Стаята" – новият роман на Богдан Русев

На 16 юни, в 18.30 ч. в книжарница Хеликон България ще се състои премиерата на новия роман на Богдан Русев – "Стаята". За книгата ще говорят Катя Атанасова и Богдан Русев.

"Допълзях до стената, която не беше много далеч от стола, и след няколко опита успях да се избутам нагоре по нея до седнало положение. От новата си позиция вече можех да огледам стаята, в която бях попаднал. Стаята беше почти идеален куб със страна около три метра. Подът, на който седях, беше от суров бетон. Стената, на която бях облегнат, също беше от суров бетон. Доколкото можех да преценя, таванът не беше проявил никакви бунтарски импулси спрямо стените и пода и също беше от суров бетон…"

Новият случай на частния детектив Ники Вълков изглежда проста работа: да открие едно момиче, което работи в секс-видеочат, и да го помоли да спре да се среща с популярен политик, преди да съсипе кариерата му. Но когато момичето изчезва не само от чата, а и от реалния живот, правилата на играта се променят. И Ники Вълков ще трябва да стигне по-далеч от всякога, за да открие анонимния похитител. Ще трябва да стигне до Стаята…

Място: книжарница Хелокон, Софияу бул. "Цар Освободител" 4
Организатор: Издателство "Обсидиан"

Сподели в: