Премиера на филма "Професия стриптийзьор" на 04 юли

Майк (Чанинг Тейтъм) е предприемач. Мъж с много талант и невероятен чар, той прекарва дните си в преследване на Американската мечта по всички възможни начини – от поправяне на покриви и коли до създаването на дизайнерски мебели в своя апартамент в Тампа.

Но през нощта… той е просто магически. Майк е горещата звезда на изцяло мъжкото ревю на сцената на клуб "Екскуизит" и от години владее сцената с оригиналния си стил и зашеметяващи танци. Колкото повече го обичат жените, толкова повече харчат те, и толкова по-щастлив е собственикът на клуба Далас (Матю Макконъхи).

След като забелязва потенциала на човека, когото нарича Хлапето (Алекс Петифър), Майк поема 19-годишния младок под крилото си, и го обучава на изтънчените изкуства да танцуваш, купонясваш, сваляш жени и правиш лесни пари. Не след дълго, най-новият танцьор в клуба натрупва свои фенове, а лятото му донася множество забавления, приятелства и добро прекарване.

Междувременно, Майк се запознава с пленителната сестра на Хлапето Брук. Тя определено е човек, когото той би искал да опознае по-добре, и изглежда, че ще има тази възможност… докато на пътя на щастието му не се изправя неговия начин на живот.

В Професия стриптийзьор (Magic Mike) участват Чанинг Тейтъм, Алекс Петифър, Матю Макконъхи, Коуди Хорн, Оливия Мън. Режисиран от носителя на Оскар Стивън Содърбърг (Трафик, Мокри поръчки, Бандата на Оушън), по сценарий на Рийд Каролин, Професия стриптийзьор е продуциран от Ник Уечслър, Грегъри Джейкъбс, Чанинг Тейтъм и Рийд Каролин.

Премиерата на Професия стриптийзьор (Magic Mike) е на 04 юли 2012, с предпремиера на 29 юни 2012г.

Сподели в: