Премиера на "Среднощни светлини" от Иван Русланов

На 18 февруари от 18:30 ч. в  Greenwich Book Center  ще се състои премиерата на „Среднощни светлини” – роман от Иван Русланов (издателство "Хермес").

Участват: авторът, Иван Русланов и редакторката на книгата, Мартина Иванова.

Страхуваме се да живеем и изведнъж умираме. Изчезваме. Изглежда, единственото, което оцеляваше след нас, бе любовта. Стига да намерим силата да я признаем и изживеем докрай.

"Среднощни светлини" разказва за истинското в хората и какво остана в нас след една несподелена любов. И за всичко, което пропускаме, докато се опитваме да постигнем намеренията си. Защото понякога трябва просто да поспрем и да обичаме.

За авторa

Иван Русланов е роден през 1991 г. в Костинброд. През 2014 г. завършва УНСС със специалност „Медии и журналистика“, а по-късно и магистратура „Бизнес журналистика“.

В момента е част от  екипа на Българско национално радио, водейки собствена успешна рубрика на име „Под 30“ в предаването „Графити по въздуха“ по програма „Хоризонт“. Работил е и за вестник „Стандарт“. През декември 2010 г. излиза неговият първи роман „Черният ангел: Раждането на един от нас“, а през 2015 г. сборникът му с разкази "Искри човечност"                                                                       

Носител е на много литературни награди. През 2008 година става „Млад автор на годината” на Националния клуб за фентъзи и хорър – „Конан”. През декември 2010 с романа си „Черният ангел: Раждането на един от нас” печели място сред тримата победители в конкурса „Търся издател” на Фондация „Буквите”. Романът е носител и на наградата на публиката за „Най-добра художествена книга от български автор” в Първите годишни награди на сайта „Книга за теб”.

Сподели в: