Премиера на свръхестественият трилър „Мама“

Жанр: свръхестествен трилър
Участват: Джесика Частейн, Николай Костер-Валдау, Меган Шарпантие, Изабел Нелис
Режисьор: Анди Мушети
Сценаристи: Нийл Крос, Анди Мушети, Барбара Мушети
Продуценти: Барбара Мушети, Джей Майлс Дейл
Изпълнителен продуцент: Гилермо дел Торо

Гилермо дел Торо представя “Мама“ – свръхестествен трилър, който разказва завладяващата история на две момиченца, изчезнали в гората в деня на убийството на родителите си. Когато са спасени години по-късно и започват нов живот, те откриват, че някой или нещо все още иска да идва да ги завива вечер.
Преди пет години сестрите Виктория и Лили са изчезнали безследно от дома си. Оттогава чичо им Лукас /Николай Костер-Валдау/ и приятелката му Анабел /Джесика Частейн/ ги търсят трескаво. Но когато по чудо децата са открити живи в порутена колиба, двамата започват да се чудят дали момичетата са единствените гости, които са приели в дома си.
Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.

Филмът излиза премиерно в кината у нас на 18 януари.

Сподели в: