Премиера на сборника с разкази на Тео Чепилов "Ситуация след ситуация"

На 13 май от 19:00 ч. в Литературен клуб "Перото" ще се състои изключителната премиера на сборника с разкази на Тео Чепилов"Ситуация след ситуация". Водещ на ситуационната трагикомедия: Жаклин Вагенщайн.  Забележително участие ще вземат диджеите Vajarov & Paci Pac и бийтбоксъра Red One. От ситуация в ситуация ще влизат: Йоана Темелкова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Стефан Вълдобрев, Дидо от Д2 и неудържимият рапър 100 кила! Книгата ще представи Биляна Славейкова.

Тео Чепилов пише от ученик, може да прочетете множеството му разкази и статии са публикувани в емблематични онлайн и печатни издания като Ритъм, Егоист, Интро, Едно, Go Guide и Капитал Light.

Освен това е сценарист и ко-създател на едни от най-успешните български сериали – „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Домашен арест”. Вече се досещате, че от него можете да очаквате само неочакваното. А на 13 май ще го получите!

„Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели“, казва Тео. Безкомпромисно директни и иронични като самия него, тези разкази са задимена, истерична, шеметна, катастрофична хроника на едно изгубено поколение. Поколение, което не спря да мечтае.

Сподели в: