Премиера на постановката „Лъжата“

„Лъжата“ е представление по текст на изключително успешния френски автор ФЛОРИАН ЗЕЛЕР

В месеца на световната премиера на „Лъжата“ на английски език и у нас ще можем да се насладим за предствлението на Борислав Чакринов.

УЧАСТВАТ: АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА, СТЕФАН ИВАНОВ, МИЛЕНА МАРКОВА

„ТОВА Е ИСТИНАТА – ВСИЧКО Е ЛЪЖА!“

Когато истината е неразличима от лъжата или обратното, когато приятелството и предателството са двете страни на една и съща монета, а половинката ти внезапно се превръща в обект на грандиозни подозрения…

В най-новата комедия на Viva Arte Theatre (съвместно с ДТ Адриана Будевска) „Лъжата“ участва Койна Русева в ролята на Алис, която е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и трябва да реши дали да го запази в тайна.

Асен Блатечки играе Пол – съпругът на Алис – който се опитва да я накара да си мълчи и дори ѝ доказва, че да лъжеш добре – това вече е истинско изкуство…

Дали го прави, за да защити приятеля си? Или самият той има тайни за криене? А може би и Алис се страхува да не бъде хваната в лъжа и създава сложни ситуации, от които тя да излезе невинна?

В интригите се включват и актьорите Милена Маркова (като Лоранс) и Стефан Иванов (в ролята на Мишел) и понасят зрителите във вихрушка от лъжи, полуистина и много смях.

Двете пиеси на автора Флориан Зелер – „Истината“ и „Лъжата“ са хит в Париж, Лондон и много други европейски столици. „Лъжата“ се поставя за първи път в България от Viva Arte Theatre (съвместно с ДТ Адриана Будевска) и то в същия месец, в който е световната ѝ премиера на английски език.

ПРЕМИЕРА в гр. София: 20 октомври 2017, 19ч., открита сцена „Сълза и смях“

БИЛЕТИ: на касата на открита сцена „Сълза и смях“ (ул. Г.С. Раковски 127) и онлайн тук.

Сподели в: