Премиера на пиесата "ФАНИ" на Марин Костовски в Студио 5

Представяне на пиесата на младия, но много талантлив и с голямо чувство за хумор и способност за богато образно мислене драматург Марин Костовски, се занимава с един изключително актуален проблем – Кризата и Финансовата Агония На Индивида, наречена на галено ФАНИКризата е навсякъде. А сега и в Студио 5 в НДК, София – премиерно на 30 юни от 19:00 часа.

ФАНИ персонално вилнее в сферата на изкуството и културата. "Обработва" интелектуалците и културните дейци. И днес тя ще е на "работно посещение" в дома на Маестро Георги Божнаков – концертмайстор на Софийската филхармония. Целта на визитата и е твърде делова и прозаична – да превърне Маестрото от Първа цигулка в Последна дупка на кавала. Срещата между двамата преминава през много комични и трагико-комични фази на развитие. В борбата с ФАНИ Маестро Божнаков не е сам – помага му Черният Петър – коминочистачът, който носи късмет. Но дали ще разчита само на късмета или ще пробва най-различни и неочаквани похвати, за да се отърве от ФАНИ? Какъв ще е резултатът от битката на Маестрото с финансовата криза? Ще има ли щастлив край? Всичко това ще разберете, ако гледате спектакъла.

Зрителите ще бъдат възнаградени с огромна порция смях и наслада от великолепното и впечатляващо актьорско изпълнение на големия артист Стефан Мавродиев, като Маестро Божнаков, от многопластово разработения от актрисата Елена Кънева образ на социалното явление ФАНИ,от яркото и запомнящо се превъплащение, като Черния Петър на Николай Атанасов – Шуши, чието дело е и режисурата на спектакъла, както и музикалното оформление.

Билети – 10 лв. онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketplus.bg, както и в Студио 5 преди началото на събитието.

Сподели в: