Премиера на книгата "Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова"

На 7 юли от 19:00 ч. в лоби бар и терса "Сакура" в хотел "Маринела" ще се състои премиерата на книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ от Стилян Иванов (издталество "Апостроф"). Книгата ще бъде представена от автора и от д-р Людмила Емилова, която ще говори за тайните на хармоничния и здравословен живот.

Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, някои от които се излъчват в цял свят. Успехът на първата му книга „BG ТАЙНАТА. От Орфей до Ванга“ го убеждава, че трябва да продължи мисията си да събира знанието, опита и съветите на забележителни българи в полза на хората.

"Настоящият том е пътеводител към щастливия, здравословен живот. Книга за хората, които искат да намерят лек не само за тялото, а и за душата си. Безценна и кратка енциклопедия, която ще ви помогне да намерите пътя към хармонията, баланса и радостта от живота. Чрез тази книга аз не настоявам за нищо и пред никого, защото всеки сам трябва да намери времето и пътя към собствената си хармония. Никой, освен ние самите, не може да ни осигури здраве и щастлив живот. Напразни ще са усилията на лекари, инструктори, дори и на месии, ако сами не положим усилия за разрешаване на проблемите си, и то не само здравословните!"

Стилиян Иванов

„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ ни запознава в детайли с лечебния ефект от гладуването по системата на Лидия Ковачева. Техниката и ефикасността на този метод са изключително популярни и признати в цял свят, но само петдесет лекари на планетата притежават официални права за прилагането му. Един от тези международно признати специалисти е българката Людмила Емилова.

Книгата позволява на читателите да опознаят системата на Лидия Ковачева чрез думите и практиката на нейната най-изявена ученичка – д-р Емилова, която избира да прилага системата на плодолечението като най-олекотена форма на лечебно гладуване. На страниците на изданието варненската лечителка споделя своя 20-годишен опит и натрупаните знания, подкрепяйки ги с академични и научни факти.

Вижте още:

Книга описва тайни от Орфей до Ванга

Стилян Иванов с нов документален филм за Лидия Ковачева
 

Сподели в: