Премиера на книгата "Ной дава последни указания на животните" на Калин Терзийски

Издателство Сиела и Калин Терзийски ви канят на "Дискусия за дарителството. И не само…". Премиерата на книгата ще се проведе на 12 април, четвъртък от 19.00 часа в галерия "Снежана", ул. Иван Денкоглу 30. Авторският хонорар и печалбата от това издание се даряват за лечението на Пламен Войков, който по зла съдба боледува от Таласемия майор.

Пламен Войков е на 20 г. от Троян и страда от Таласемия майор – нелечима кръвна болест, при която животът може да се поддържа само с ежеседмични кръвопреливания. Книгата Ной дава последни указания на животните ще помогне именно за тия пътувания – защото целият хонорар на автора и печалбата на издателството отиват за Пламен.

"Делата на човека се отчитат само на едно място. Само пред Бог."
Калин Терзийски

"Ето житието на Ноя: Ной беше човек праведен и непорочен в своя род; Ной ходеше по Бога. Ной роди трима синове: Сим, Хам и Иафет. Но земята се разтля пред лицето Божие, и напълни се земята със злодейства. И погледна Господ Бог на земята, и ето, че тя беше разтляна: понеже всяка плът се беше отклонила от своя път на земята. И рече Бог на Ноя: краят на всяка плът дойде пред лицето ми, защото земята се напълни със злодейства от тях; и ето, Аз ще ги изтребя от лицето на земята. Направи си ковчег от гоферово дърво.

Светото писание, Първа книга Моисеева, глава 6"

ИК "Сиела"

Корична цена: 10,00 лв.

Още от този автор на Kafene.bg:

"Ной дава последни указания на животните" – откъс

Калин Терзийски за следващия си роман "Войник"

Калин Терзийски: Искам да видя хора, които говорят мощно и правят хубави неща

Сподели в: