Премиера на книгата "Малки лирически откровения"

На 30 януари (събота) 2010 година в Софийска Градска Художествена Галерия на ул. Гурко 1 (срещу Централна поща) от 18:00 часа, ще се състои представяне на втората книга на Евгения Маринчева "Малки лирически отклонения". Представянето на книгата ще бъде изцяло благотворително в полза на Емо Харизанов.

Евгения Маринчева е автор и художник на книгата. Тя отправя послание към читателя: "Читателю, авторът желае да те "отклони" от сивото ти съществуване към Любовта и Добротата. Моля Ви, дарете чрез мен и моята книга 10 лева в полза на Емо Харизанов".

Актьорът от Музикалния театър Александър Мутафчийски, балетната двойка от Националната опера Катя Петрова и Теодор Воденичаров и танцьори от фолклорен клуб за автентични народни танци "Танец" ще допринесат за обстановката по време на представянето на книгата. И всичко това ще се случва на фона на картините от галерията!

Девизът на кампанията "Да спасим Емо чрез изкуство" ще бъде изцяло спазен! А най-голямата изненада е, че всичко това съвсем "случайно" се случва на рождения ден на Емо! Приятели, заповядайте на представянето на "Малки лирически отклонения"!

Сподели в: