Премиера на епичния екшън "Пропадане в мрака"

На 3D и IMAX 3D

Премиера в България: 10 май 2013 г.

Участват: Крис Пайн, Закари Кинто, Саймън Пег, Бенедикт Къмбарбач, Зое Салдана, Алис Ив, Саймън Пег, Карл Ърбън и др.
Режисьор: Дж. Дж. Ейбрамс
Сценаристи: Роберто Орси, Алекс Кърцман, Деймън Линделов

"Пропадане в мрака" на режисьорът – иноватор Дж. Дж. Ейбрамс ще потопи публиката в спиращ дъха визуален спектакъл.
Отправна точка в разказа е Земята и опасно интелигентен враг (Бенедикт Къмбърбач), който заплашва да я унищожи. Разрушителната му сила, скрита в най-явните проявления на човешката природа и атакуваща чрез слабостите на своите създатели, провокира промяна у всеки, който се изправя срещу него.
Капитан Кърк (Крис Пайн) и екипажа на „Ентърпрайз” под негово командване, повеждат безпрецедентна хайка, за да спасят Земята и да заловят един човек, превърнал се в оръжие за масово унищожение.

Въвлечени в епична партия шах на живот и смърт, хората от екипа на Кърк ще изпитат предизвикателствата на любовта, разпадането на приятелства и жертвите, които трябва да направят за единственото семейство, което им е останало – екипажът.

С участието на Крис Пайн („Стар Трек”; „Неудържим”), Закари Кинто („Стар Трек”), Зое Салдана („Стар Трек”; „Аватар”), Карл Ърбан („Стар Трек”; „Властелинът на пръстените”), Алис Ив („Мъже в черно 3”), Саймън Пег („Мисията невъзможна: Режим „Фантом”) Бенедикт Къмбърбач („Хобит: Неочаквано пътешествие“) и др.

Сподели в: