Премиера на "Дневният живот на нощните пеперуди" от Деница Дилова

Деница Дилова и издателство „Сиела“ имат удоволствието да ви поканят на представянето на дебютния роман на Деница в Once Upon a Time в градината зад Народна библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ на 29 май от 18.30 часа!

„Запознайте се с Нина Бранкович – забавна, привлекателна, умна, трийсетгодишна и – както всички нас – професионално неудовлетворена. След един инцидент чашата прелива и Нина решава рязко да смени посоката на живота си. Заедно със своя приятел Даниел, умен, арогантен, секси и – какво да се прави, момичета – гей, се впускат в авантюра, която завинаги ще промени живота им.“
Присъединете се към Деница в пиршество на остроумието, абсурда и цинизма. Писателите са новите бунтари – защото бунтарят от предната епоха се превърна в човек, който приема света, презирайки го. Остава му единствено съревнованието да презира оригинално, както никой друг!

Деница Дилова живее в Разград заедно с мъжа си и двете си дъщери. Тя е бивш спортен журналист, предишен главен редактор на „Лудогорски вестник“, любител на котките и заклет фен на „Лудогорец“. През 2012 г. издава сборник с разкази – „Тънкости на приготвянето“. В момента пише следващия си роман.
„Ето затова четенето е велика игра.“ (Деница Дилова)

Деница Дилова за победата си в конкурса "Нов български роман"

Сподели в: