Премиера на Вълча кожа

На 26 октомври 2007 г. е премиерата за България на американския филм "Вълча кожа". Времетраенето на филма е 1 ч. 50 мин. Режисьор е Джим Исаак. В ролите ще видите: Джейсън Бехър, Eлиас Kотеас, Рона Митра, Ким Коутс.
                  
Две глутници от Вълчи кожи – създания, които според митология на Навайо, притежават силата да се превръщат от човек във върколак, придвижват се бързо и могат да убиват с проклятия – наблюдават нощното небе, докато кървавочервената сърповидна луна изгрява. Обвързани с кръв, разделени от принципи и борбата за оцеляване, всяка от глутниците гледа на луната като на свещено предсказание. В малкото градче Хугенот, Тимоти (Матю Найт) наближава своя тринадесети рожден ден, без да съзнава, че той ще отбележи момента на неговата трансформация. Майка му, Рейчъл (Рона Митра) смята, че здравето на нейният син не е в добро състояние, но тези около него, които го пазят от самото раждане знаят, че когато червената луна е пълна, момчето ще получи уникалната власт да контролира съдбата на семейството си. Те също така знаят, че дарбата на Тимоти поставя живота му в огромна опасност.

Без бащинска грижа, Тимоти е израстнал под бдителните очи на неговата баба, Нана (Барбара Гордън), чичо Джонас (Eлиас Kотеас), неговата братовчедка Катрин (Сара Картър) и нейният приятел Адам (Шоун Робъртс). Те го защитават от тези, които го искат мъртъв, както и от тях самите, защото с всяко пълнолуние, те се превръщат във върколаци. Въпреки всичко семейството на Тимоти намира начин да се въздържа от преследването на плячка, знаейки че проклятието остава непълно без вкуса на човешката кръв.

Но освен тях има и други върколаци, които не подтискат своята кръвожадност и се радват на безсмъртната свобода на тяхното животинско въплъщение, и са готови да се бият, за да запазят този начин на живот. Тимоти разбира истината за кръвта, течаща по неговите вени, когато група непознати пристига в града, решени да намерят момчето – тяхното семейство. Заради Варек (Джейсън Бехър), Зо (Ким Коутс) и Соня (Наташа Малти), живота на Тимоти се променя докато зъл заговор изправя брат срещу брата, любовник срещу любовника, доброто срещу лошото. На фона на пълната луна, те влизат в битка за момчето, което представлява ключът към спасението им.

Сподели в: