Премиера на албума "Великани и джуджета" на Насекомикс

На 11 февруари от 19:00 часа Насекомикс ще представят „Великани и джуджета” в Младежкия театър.

Това е чудесна възможност за почитателите на групата да чуят и видят на живо песните от новия албум след неговата камерна премиера през лятото. Част от записите са осъществени на места като светилището при Татул, където се предполага, че се намира гробът на Орфей, пещерата Утробата, местността Глухите камъни, Белинташ и Чудните мостове.

В рамките на предстоящия концерт ще се състои и премиерата на видеоклипа към песента „Middle Finger Class“, която е част от саундтрака към филма на Ивайло Христов „Каръци“. Преди Насекомикс да се качат на сцената на 11 февруари, концертът ще започне с изпълнения на специалния им гост от Берлин – Анка Гнот (ankagnoth.de).

„Колибри” започва разпространение на актуалния албум на Насекомикс – „Великани и джуджета”. Целта на издателството е да помогне на българската музика да влезе в книжарниците и книжните борси и така да допринесе за нейното популяризиране.

На 11 февруари Насекомикс ще зарадват своите почитатели и с нови издания на албумите си. Освен че преиздава „Великани и джуджета“ в нов формат, „Колибри” ще предложи нов тираж на изключително успешния първи студиен албум на Насекомикс „Adam’s Bushes Eva’s Deep“, от който до момента групата е продала 11 000 копия.

Насекомикс са: Андрония Попова-Рони (вокал, акордеон), Михаил Йосифов (китара), Георги Дончев (бас), Александър Даниел (ударни). В момента групата работи по нов сайт, на който ще бъдат достъпни и специалните им мърчандайз продукти.

На уебсайта на издателство „Колибри” ще намерите описание на съдържанието на „Великани и джуджета“ и списък на всички изпълнители, които участват в проекта.

Албумът ще бъде в наличност в големите разпространителски вериги Сиела, Хермес, Буктрейдинг, Хеликон, Ориндж и, разбира се, в книжарниците на „Колибри” в София – във Френския културен институт на пл. „Славейков” 3 и на ул. „Иван Вазов” 36.

Сподели в: