Премиерата на Шрек Трети в България

Негово величество Шрек Трети официално стъпи в България на бляскава церемония в Синема Сити. Събитието с чудовищни пропорции се състоя едновременно в три от залите на киното, което беше красиво декорирано по случая, и събра близо 500 души, сред които много звезди като Венета Райкова, Денис от Ахат с дъщеричката му Виктория, Иван Звездев, Орлин от Каффе и други.

По червения килим преминаха и актьорите, озвучили на български героите от най-необикновената приказка, начело с комедийния гений Кръстьо Лафазанов, който влезе под ръка със своя персонаж – самия Шрек. Лафазанов влиза в ролята на зеленото чудовище за трети път, но за първи път гласът му ще звучи на големия екран. Комикът не успя да сдържи свежото си чувство за хумор и сподели с присъстващите: “С безпокойство забелязах, че докато навлизах в ролята на Шрек, лицето ми започна да позеленява, а ушите ми да се издължават.”

Наши специални гости бяха 75 деца от дома за деца, лишени от родителски грижи “Петко Славейков” в гр. София. Час преди началото на шоуто, те бяха посрещнати от служителите на Макдоналдс, които бяха подготвили за тях весело празненство с много вкусни подаръци – Детски менюта Happy Meal с играчки – герои от филма Шрек Трети.

14-годишният Марти, който е едно от многото талантливи деца, живеещи в дома, се справи блестящо в ролята си на помощник-водещ на шоуто преди премиерата. Малкият палавник сподели, че не се притеснява от прожекторите, тъй като вече е имал няколко публични изяви, и мечтае един ден да стане цирков артист.

Официалните партньори на премиерата Макдоналдс и театрална къща “Мариета и Марионета” забавляваха малките зрители.

Макдоналдс изненада някои от децата с Детско меню Happy Meal Шрек Трети, което всички ще могат да намерят в ресторантите на веригата от 31 август до 27 септември. Макдоналдс е официален партньор на филма в България и представя нова колекция от 8 говорещи играчки – герои от филма.

Театрална къща “Мариета и Марионета” пък доведе Пепеляшка, Спящата красавица, Котарака в чизми, принц Славен и Шрек, които радваха най-малките посетители.

Третият филм от поредицата за Шрек тръгва по кината у нас на 31 август. Приказката се превърна в истинска сензация по целия свят, като в САЩ стана вторият най-касов филм за годината, изпреварвайки блокбъстъри като Карибски пирати: На края на света, Хари Потър и Орденът на феникса и 300. У нас зрителите ще могат за пръв път да гледат Шрек на големия екран с български дублаж.

Сподели в: