Премиерата на новия сингъл на will.i.am ще звучи и в космоса

Премиерата на новия сингъл на звездата освен на Земята, ще се състои и в Марс

Мултиталантливият изпълнител will.i.am ще участва в образователно събитие на НАСА, посветено на новите научни открития на организацията за Марс. По време на семинара ще се състои официалната премиера на новия сингъл на will – „Reach for the Stars”. Предстоящият хит на звездата ще звучи едновременно на Земята и на Марс, благодарение на специален трансмитер на име Curiosity (Любопитство).

Специалисти от НАСА, кацнали на Марс по-рано този месец, ще обяснят на студентите целите на мисията, както и технологията, благодарение на която парчето на will.i.am ще звучи в космоса.

will.i.am никога не е крил своята страст към науката, технологиите, инжинерството и космическите открития. Неотдавна неговата фондация i.am.angel сключи партньорство с Discovery Education – програма за разпространение на дигитални образователни източници в детски градини, училища и гимназии.

Уникалното музикално и научно събитие ще бъде излъчено пряко по дигиталния ТВ канал на НАСА утре (28-ми август) от 23.00 часа българско време.

Сподели в: