Премиерата на "Кунг Фу Панда" е утре вечер в София

Владеят ли пандите кунг-фу? Ще стане ясно на галапремиерата на "Кунг Фу Панда”, която ще се състои утре в Cinema City в София.

На зрелищното събитие ще присъстват 500 VIP гости, сред които Иван Звездев, Кръстю Лафазанов, Юлияна Дончева, Руслан Мъйнов и Бате Енчо заедно със своите семейства и приятели. В шоуто могат да се включат и други. На касите на мултиплекса вече се продават билетите за ексклузивната прожекция от 19:30 часа – на цена 10 лева, които дават достъп и до шоуто от 18:30 часа.

За един ден Cinema City ще се потопи в тайнството на древен Китай. Пред специално построения портал на пагода гостите ще посрещат девойки в китайски облекла и разбира се, самият По. Майсторите от "Кунг-фу То’а България”, представители на международната федерация по кунг-фу, начело с Теймур Джафари, ще демонстрират петте древни стила на кунг-фу – жерав, змия, маймуна, богомолка и тигър, вдъхновили талантливите аниматори на DreamWorks за второстепенните герои във филма. Тези, които искат да се пробват в бойното изкуство, ще могат да премерят сили с инструкторите. Накрая майсторите и техните ученици ще представят истинска Кунг-фу схватка между пандата По, неговите смели приятели и злия снежен леопард Тай Лунг.

По време на галапремиерата ще бъде открита официално и изложбата "Владеят ли пандите кунг-фу?”, която в картинки и забавни текстове ще запознае малките зрители, а и техните родители, какво животно е пандата, дали всички панди са мързеливи като По и стават ли наистина пандите за  супергерои? От 27 юни 2008 г. до края на месец юли тя бъде разположена на партерния етаж на Мол София.

Сподели в: