През август излиза Golden rock tour на Ахат

В края на месец август на пазара се очаква да излезе най-новият концертен албум на българските метъл икони АХАТ! Компилацията ще включва 12 от най-добрите им песни, изпълнени по време на националното турне на групата, състояло се през 2004 г. След по-малко от седмица легендите на българския метъл отново тръгват на турне, което ще промотира най-новия им албум “Golden Rock Tour”. Ударният страт ще бъде поставен с два морски концерта – на 28 август във Варна и на 29 август в Бургас. Гастролът ще включва още концерти в почти всички големи градове на България и ще продължи до 29 септември.

Всички запалени фенове на АХАТ, закупили билети за концертите във Варна и Бургас, ще бъдат изненадани със специален подарък – при влизането си на стадиона всеки един от тях ще получи албум на групата. След концертите АХАТ обещават да се срещнат с най-запалените си фенове, да се снимат с тях за спомен и да им подарят различни рекламни подаръци.

Организаторите от Харбър Айллънд Рекърдс, София Мюзик Ентърпрайсис и “Шуменско” са се погрижили да има много приятни емоции и изненади за всички фенове. В деня на концертите в района на летните театри ще бъдат обособени специални зони със щандове за бира, където “Шуменско” ще се лее в изобилие. Ще има и специални щандове с официален мърчандайзинг на групата – дискове, тениски, дамски бюстиета, ленти за ръка, постери, значки, нашивки и други рекламни продукти.

Продукцията на рок събитието ще бъде грандиозна, с мощно оборудване и огромна сцена, на която са изнасяли концертите си големи световни звезди, гостували в България. Концертът на метъл звездите от АХАТ ще е зареден с взривяваща рок енергия, огнени пироефекти, тежки китарни рифове и пулсиращ мощен звук!

Билети за концертите във Варна и Бургас могат да бъдат закупени на цена от 8 лева на следните каси:

Фестивален и конгресен център, Варна

Дворец на културата и спорта, Варна

НДК – Билетен център, София

онлайн на адрес www.ticketpro.bg

Касите на ТИКЕТПРО България и неговите партньори

музикални магазини: саунд гардън (Бургас), вижън (София),

мюзик център (Пловдив), млад техник (Сливен), медуза (Велико Търново)


Сподели в: