Предстои свеж финал на лятото във Варна и Бургас

Първо във Варна на 25 август, а след това и в Бургас на 6 септември проектът ,,Summer Jam” ще поднесе на своите почитатели свеж финал на лято 2014 с концерт на Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров.

На сцената ще излязат също и JP3 трио – Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов – Еко, бас, Димитър Семов, ударни.  В проекта ще се включат още китаристът Ангел Дюлгеров и тромпетистът Росен Захариев – Роко. Ще се добави и звукът на два музикални полюса – от една страна изтънчеността на класическите музиканти от Арена квартет, а от друга – горещия ритъм на любимеца на публиката Калин Вельов, чиито фенове отдавна го очакват на сцената в морските градове. И един много млад глас ще се включи като бек вокал – Елена Кокорска, за която маестро Живко Петров казва, че е от големите надежди на родната сцена.

Този цял клуб от приятели ще поднесе на публиката и нови аранжименти на тоталните хитове на Белослава – „Две луни” и „Слушай ме“, на Любо Киров – „Мога”, „Има ли цветя” и „Имам само теб”, на Орлин Павлов – „Джеймс Бонд“, „Секунда“ и „Живи легенди“.

Сподели в: