Предстои да излезе трети албум на Morandi

MORANDI са: Мариус Мога (известен румънски певец, композитор и продуцент) и Андрей Ропцеа (Ранди). През 2005 техният дебютен албум Reverse разкри две много талнтливи момчета и техният характерен звук. Първият им сингъл, Love Me, имаше смазващ успех, а медиите просто се влюбиха в тях. Последваха хиляди фенове и стотици концерти в Румъния – един доста впечатляващ старт.

През 2006 бандата издаде своя втори албум Mind Field. И със своята лесно запомняща се музика и приятен звук те си отвориха вратите за цяла Европа. Тоталният хит Beijo La La доминираше в класациите на Стария континент. По-късно сингълът, преименуван на Oh La La, беше разпространен от Universal в цяла Европа.

Morandi са продали хиляди копия от своите албуми. Синглите им са достигали топ позиции, а в родния им еър плей те са властвали по много поредни седмици.

И сега, през 2007, Universal Music Румъния с гордост обявява, че Morandi са техният първи локален артист. Албумът, който ще бъде издаден за музикалния гигант, се казва N3XT и ще излезе тази есен. N3XT е трети албум за Morandi и първият, който ще излезе за Universal Music Румъния, в България – за Вирджиния Рекърдс.

Първият сингъл от предстоящата тава е Afrika. Видеото към него е режисирано от Мариус Мога, снимките са на едно невероятно място в Румъния, ще видите сами. Историята, която клипът пресъздава, е леко научно-фантастична с двама космонавти, кацнали на непозната планета. Те са посрещнати от извънземни, които изглеждат доста, доста секси – цели 12 на брой горещи мацки.

Сподели в: