Представят нов български музикален лейбъл с парти в София на 08 юни

Най-новият български лейбъл Music Clinic Records ще отбележи своето начало с концерт в Sofia Live Club на 8 юни от 22:00 часа. Подкрепата от пулта ще бъде в ръцете на DJ Marten, DJ Ilko, Mr.Moon, Algoriddim и QJ, а специален гост на събитието ще бъде Маргарита Алексиева – May.

През зимата на 2011 в София, България се поставят основите на независимия лейбъл от Антони Рикев и Десислав Иванов, известни като част от успешната българска група Tri O Five.

"Идеята е простичка – независим лейбъл в българската музикална индустрия, който успява да обедини набор от талантливи артисти, споделящи обща любов към музиката. В него нито един от звуците не наподобява останалите. Обединяващата ни цел е да разпространим качество и стил в музиката по целия свят. Всеки артист и всяка банда в лейбъла не просто създават песни, а са съпричастни към добрата идея да се обедини стойностната музика в едно. Затова и изпълнителите под шапката на лейбъла работят интензивно върху продукцията си, за да стане възможно тя да бъде чута навсякъде", съобщиха от Music Clinic Records.

Сред артистите, които ще бъдат под шапката на лейбъла са едни от най-силните имена в съвремената поп, соул и джаз сцена. Сред изпълнителите са Белослава, Tri O Five, Southwick, Мирослав Иванов (Guitar Miro Quartet), Dessy (Phuture Shock ), Антони Рикев (WahTony), Sound Solutions, DJ Ilko, DJ Marten , Mr. Moon, xSPENSive, High Time, JP3 , Low Step, Magi, Vili Stoyanov, Николай Данев (Mr. Brown Sugar), Algoriddim, Марин Бозев, Michael Fleming.

Входът за концерта е на цена от 10 лева.

Сподели в: