Представят „Много шум за нищо” в лятната програма на Театър "Българска армия"

Постановката „Много шум за нищо” на лятна цена от 6 лева за 1 билет

На 4 юли от 19.00 часа, Театър „Българска армия” ще представи на сцената си последния за този сезон спектакъл – „Много шум за нищо”. Не случайно избора падна върху великолепната постановка на носителя на „Икар 2012” за цялостно творчество – проф. Красимир Спасов. Една от най-изящните, изтънчени и заразителни със смеха си комедии на Уилям Шекспир, представена от звездите на Театър „Българска армия”, информират от театъра.

Спектакъл, в който – Иван Радоев, Иван Ласкин, Милен Миланов, Веселин Ранков, Ненчо Илчев, Мимоза Базова, Георги Новаков, Катя Стоянова, Лидия Инджова, Анастасия Ингилизова, Мирослав Косев, Стойко Пеев, Вълчо Камарашев, Александър Дойнов, Боян Младенов (гост), Георги Къркеланов и Мирослав Пашов ще омаят и изненадат чувството Ви за хумор. Ще отприщят потоци от настроение и смях, за които дори не сте подозирали, не и преди да видите „Много шум за нищо” на ТеатърБългарска армия”, допълват от ТБА.

Лятото продължава със спектаклите на Театър „Българска армия”. На 9 юли звездният квартет на „Сега или никога” – Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова ще посетят Девин. От 23 до 26 юли Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще представят „Секс, наркотици, рокендрол” в Добрич, Поморие, Бургас и Царево. Жителите и посетителите на Свети Влас, Малко Търново, Созопол и Царево ще могат да се насладят в летните вечери през август на комедията от В. Красногоров – „Сега или никога”. В самото начало на септември една друга, също така възхитителна комедия, тази на Камен Донев – „Кръщене” ще се отправи към публиката в Пловдив, Асеновград, Карлово, Русе и Горна Оряховица.

Вратите пред столичани и гостите на София ще се отворят отново в „Деня на София”. На 17 септември кабинетите, фоайетата, гримьорните, гардеробите, репетиционните, сцените и музея на Театър „Българска армия” ще посрещнат и разкрият тайните си пред всеки малък или голям посетител, любопитен да се докосне и узнае, какво се случва зад кулисите.

Още на Kafеne.bg:

Постановката "Откат" с наградата на публиката на "New Plays from Europe 2012"

Силен сезон обявиха от театър "Българска армия"

Петър Дундаков с награда „Маестро Димитър Вълчев” за музиката в спектакъла „Евгений Онегин”

Александра Сърчаджиева и Ангел Генов спечелиха наградите "МаксиМ" на театър "Българска армия"

Сподели в: