Представят „Емоционални“ – спектакъл на режисьора Ирина Голева

В понеделник, 16 април, от 19:00 часа, ще бъде представен авторския мултижанров театрален проект „Емоционални“ на Сдружение „По действителен случай“. С това представление пространството на VIVACOM Art Hall отваря вратите си за несценичния театър като още една форма на съвременното изкуство и култура в България.

Емоционални“ ще се играе в залата на Телефонната палата (ул. „Гурко” 4), два пъти – на 16 април и на връх 24 май 2012 г. Наред с предстоящите изложби и събития, през есента там ще бъдат представени и още нови и интересни заглавия от алтернативната театрална сцена в България.

Представлението е петият независим театрален проект на Сдружение за съвременно алтернативно изкуство и култура „По действителен случай“, които вече имат няколко награди ИКАР и участват традиционно на най-престижните театрални фестивали в страната. Авторският екип описва представлението като експедиция по пътя към центъра на чувствата и на двата пола, пътуване към потиснатите светове в човека, към дълбоко залостените негови мисли, идеи, желания.

Емоционални“ е още признание на висок глас, споделен импулс, точка на пресичане между неговата и нейната лична история. Спектакълът е собствен прочит на важните житейски ситуации, едно представление за кристално чистите човешки пориви и за неподозираните сили, които всеки един от нас притежава.

Tекст: Огнян Голев, Михаела Начкова, Сирма Маринова, Александра Косева, Вероника Борисова и Ирина Голева;
Режисьор: Ирина Голева;
Хореограф: Ивайло Димитров;
Дизайнер на костюми: Вероника Борисова;
Участват: Огнян Голев (актьор) и Михаела Начкова (певица).

Вход: 10 лв. 

Билетите ще се продават непосредствено преди началото на представлението. Промоция за студенти, учащи и пенсионери с един билет двама души.

Още на Kafene.bg:

Асен Шопов получава „А`Аскеер” за цялостен принос към театралното изкуство

Спектакълът „Огния“ събира нетрадиционен екип от артисти в Цирк Балкански

Александра Сърчаджиева и Ангел Генов спечелиха наградите „МаксиМ“ на театър „Българска армия“

Сподели в: