Представяне на "Основи на успешния бизнес" от Жюстин Томс и Поли Козарова

В новия си съвместен проект Жюстин Томс и Поли Козарова се спират на една важна и не малко дискутирана в последните месеци тема – предприемачеството.

Основи на успешния бизнес тук и сега е книга за начинаещи предприемачи и всички, които се занимават с бизнес и имат нужда от знания и съвети за успешното му развитие.

Това е и книга за модерния мениджър – натоварен с огромни отговорности и с нула свободно време, но пълен с амбиция, мотивиран за успех и с безкрайно много идеи.

Книгата дава практически поглед към всички важни бизнес аспекти – стартиране на бизнеса, намиране на инвестиции, бизнес партньорства, човешки ресурси, иновации, маркетинг и продажби, управление на бизнес процеси…

Днес всички в България имаме нужда от мотивиращи и позитивни бизнес практики. Десет успешни български предприемачи от различни сектори споделят в книгата размисли за своя път в бизнеса. Младите и начинаещите предприемачи ще могат да сверят часовника си с професионалисти – български бизнес консултанти и експерти, които дават своите ценни съвети за управлението на съвременната фирма.

Защо книгата излиза именно през декември 2012-та? Защото е ясно – много нови начинания бележат началото си именно през януари. А през почивните дни всеки с идеи може да отдели време да прочете книгата за вдъхновение, да нахвърля основните си виждания на хартия, да състави бизнес план и смело да започне да го реализира именно в първите дни на новата година.

Очакваме ви на 13.12 ( четвъртък ) от 18.00 ч., M-TEL Experienace store, ул. Княз Александър I Батенберг 4.

Книгата ще представи Левон Хампарцумян.

Сподели в: