Представяне на книгата "Роялът на Ангела"

Премиерата на книгата "Роялът на Ангела" ще състои на 29 юни от 18.30 ч. в Книжарница "Хеликон", Патриарх Евтимий 68, София.

"Авторите на тази книга са три светли души – Божият ангел Ханс, Вергиния Мартева, личност със свръхсетивни способности, и писателят Васил Пекунов. 

В "Роялът на ангела" няма никакви художествени измислици. Книгата е плод на дългогодишното сътрудничество между ангела Ханс и човека Вергиния.

И се появява пред читателя като резултат на това живо духовно общуване между тях, което писателят Пекунов е съхранил за всички ни." – от издателя Румен Леонидов.

Писателят Васил Пекунов е роден в София. Пише романи, разкази, есета, публицистика, сатира.

Автор е на десет романа, между които "Верникът и Неверникът" (2003), "Зрящият и Незрящата" (2007), "Визитацията" (2009), "Милост Божия" (2010), "И рече Бог" (2010), "Седем нощи в Светлината" (2013). Превел е четирилогията на Конкордия Антарова "Два живота".

Вергиния Мартева живее и работи в Пловдив. Необикновена личност със свръхсетивни способности, лечител, психолог. От дете е във връзка с Небесата, откъдето контактува с нея ангелът Ханс. Тази книга е плод на това дългогодишно сътрудничество между ангела и човека, на живото духовно общуване между тях.

Сподели в: